Mechatronica monteur Service & Onderhoud – productiemachines GRATEQ B.V. 15-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Mechatronica monteur Service & Onderhoud – productiemachines GRATEQ B.V. 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Nieuwe baan als monteur productiemachines in Noord-Nederland? Helpen en techniek, dat is waar het bij ons om draait. Met oog voor een goede balans tussen privé en zakelijk.

GRATEQ is een gewaardeerd, groeiend bedrijf dat op zoek is naar uitbreiding van het team. Ben jij onze nieuwe collega monteur?

Dat zou zomaar kunnen, want jij…:

√     … hebt gezond boerenverstand en mag graag sleutelen;

√     … bent sociaal en positief ingesteld;

√     … bedenkt met je technisch inzicht hoe dan ook een logische oplossing;

√     … snapt dat machines moeten draaien en klanten ontzorgt moeten worden;

√     … werkt graag zelfstandig, maar af en toe ook met collega’s samen.

Heb je ook nog kennis van elektro en elektronica? Dat is mooi meegenomen!

De functie

Je werk bestaat uit het analyseren van storingen, repareren, vervangen van onderdelen, onderhouden en afstellen van geavanceerde productiemachines. Je bent de externe technische dienst voor onze klanten.

We werken in Noord-Nederland, dus je werkt lekker “in de buurt”. ’s Ochtends vertrek je met je servicebus direct vanuit huis naar de klant en ’s avonds steek je bijna altijd de benen weer onder je eigen keukentafel.

Waar kom je terecht?

Wij repareren en onderhouden productiemachines, met als specialisatie de grafische industrie met mooie machineparken en veel interessante techniek. Helpen en techniek, dat zit ons in het bloed.

We hebben onze eigen aanpak en zijn er trots op dat we al meer dan 30 jaar onze trouwe en amicale klantenkring mogen ontzorgen. We voelen ons erg betrokken bij het wel en wee van de inzetbaarheid van hun machinepark.

Interessant? Lees dan nog even door…

Een voorwaarde voor plezier in je werk is een goede werk-privébalans. Dat zijn bij ons geen loze beloften, maar dat is gewoon zoals het bij ons gaat.

Vanzelfsprekend krijg je een goed salaris, een eindejaarbonus en de mogelijkheid tot opleidingen. Je krijgt een jaarcontract waar we als we bij elkaar passen een vast contract van maken.

We zijn (nu nog) met z’n 5-en een leuk team (al zeggen we het zelf 😊) met geregeld een borrel op de zaak om de week af te sluiten en op z’n tijd een gezellig uitje met elkaar.

Meer weten of elkaar leren kennen?

Ook zin om bij ons te werken? Zin in een nieuwe leuke baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar tegelijkertijd ook het vertrouwen, de support en gezelligheid van je collega’s?

Laat het ons weten, dan drinken we een bak koffie! Een telefoontje of mailtje naar Gerrit (eigenaar / monteur) is altijd welkom: 050 579 28 57 / gerrit@grateq.nl

Bezoek onze website en leer ons al een beetje kennen: www.grateq.nl/over-ons

Wij geloven in direct contact en we hopen daarmee de juiste monteur te raken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Machines Smederij
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4000
OpleidingsniveauLBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgerrit@grateq.nl , 505792857 https://www.grateq.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.