Verpleegkundig Specialist GGZ Maandag 30-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Verpleegkundig Specialist GGZ Maandag 30-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

De Verpleegkundig Specialist is een integraal onderdeel van een deskundig team, waarin diverse disciplines vertegenwoordigd zijn, zoals een psychiater, systeemtherapeut, GZ-psycholoog, basispsycholoog, CGT-werkers, verpleegkundigen, orthopedagoog en GGZ-agogen. Ondersteund door een efficiënt secretariaat en gecoacht door een psychiater, heerst er een positieve sfeer en open communicatie in het team. Naast diagnostiek bieden ze diverse behandelingsvormen, waarbij het behandelplan als leidraad fungeert. Onze focus ligt niet alleen op de cliënt, maar ook op zijn context(en). We streven ernaar zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de doelen die de cliënt wil bereiken.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris conform CAO GGZ, dit komt neer op €3500 en €6500 o.b.v. 40 uur:
  • Een reiskostenvergoeding van 0,23 cent per KM, ongelimiteerd!
  • De mogelijkheid om als ZZP aan de slag te gaan óf via Maandag® met een vast dienstverband;
  • Opbouw van 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering én een goede pensioensopbouw;
  • Uren zijn bespreekbaar, alles is mogelijk tussen de 8 en 36 uur per week.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Verpleegkundig Specialist GGZ;
  • Ervaring in het ambulant werken met volwassenen;
  • Enthousiasme en initiatief durven nemen;

Over het bedrijf

De opdrachtgever betreft een gespecialiseerde GGZ-organisatie met vestigingen in Friesland. Zij zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van adolescenten vanaf 16 jaar en volwassenen met AD(H)D en/of Autisme, alsook het behandelen van jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) met een IQ van 75 of hoger, waarbij diverse psychiatrische comorbiditeiten worden aangepakt.

Bij deze organisatie staat meer centraal dan alleen het voorschrijven van medicatie door de psychiater en/of verpleegkundig specialist. Er wordt een grondige en deskundige monitoring van medicatie-effecten uitgevoerd. Naast medicatie kunnen verschillende behandelmethoden worden toegepast als effectieve routes naar herstel, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Systeemtherapie, Groepsbehandeling, Gedragstherapie, Traumabehandeling en Medicatie. Het doel is een holistische benadering voor een doeltreffend herstelproces.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundig Specialist GGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist Ggz
Indicatie salaris (min – max]3000 – 6500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108214934?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.