Verpleegkundige Zonnehuisgroep Noord 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Verpleegkundige Zonnehuisgroep Noord 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Verpleegkundige | Zonnehuis Oostergast - NAH | Zuidhorn

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige bied je zorg en begeleiding. Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Samen met je collega's ga jij voor het beste resultaat.

Binnen een kleinschalige woonvorm verblijven volwassen cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). We zoeken een verpleegkundige die graag een bijdrage levert aan een beschermd en gestructureerd leefmilieu voor onze cliënten. De huishouding wordt met cliënten gezamenlijk gedraaid en veel cliënten hebben een lichte arbeidsmatige dagbesteding in het activiteitencentrum of op het terrein van Zonnehuis Oostergast. Jij verleent hierbij zorg op maat en begeleiding waarbij de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie over zijn of haar leven behoudt.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Het aantal uren per week bepalen wij graag in overeenstemming met jou, wij denken aan een dienstverband van 32 uur;
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Dit ben jij

Een zelfstandige, ervaren en betrokken verpleegkundige met hart voor de cliënt. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Je hebt een duidelijke affiniteit met persoonsgerichte zorg die je uitdraagt in je dagelijkse werk.

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige en heb al een aantal jaren ervaring;
 • Je neemt vanuit jezelf taken op je en neemt het team daarin mee, zo heb je een actieve rol in het motiveren en ontwikkelen van een sterk team;
 • Je hebt specifieke affiniteit met de doelgroep;
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega's;
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Richard Weening (teammanager) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3848 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZuidhorn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-075-verpleegkundige-nah

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.