Vrijwilliger Voedselbank Het Hogeland 26-01-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Vrijwilliger Voedselbank Het Hogeland 26-01-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Vanuit een mooie promotiewagen vertellen de vrijwilligers van het Promotieteam aan de bezoekers op evenementen, braderieën en festivals over het werk van de organisatie.

 • Voor onbepaalde tijd

 • Mensen met een lichamelijke beperking, Mensen met een psychische beperking

De Noorderbrug zoekteen kookvrijwilligerdie samenmeteen cliëntvan 46 jaareen maaltijd wil voorbereiden enkoken.Er wordtin overleg op een door de weekse avond metde cliënt in Warffum gekookt. De vrijwilliger zoekt samen met de cliënt een recept uit, maakt een boodschappenlijstje en ondersteunt bij het het koken. Daarna wordt er gezamenlijk gegeten.

 • Warffum

 • Voor onbepaalde tijd

 • Mensen met een psychische beperking

Bezoekvrijwilliger voor bewoonster van woonzorgcentrum Alegunda in Bedum

Alegunda is een woonzorgcentrum in het centrum van Bedum met 74 zorgplaatsen en 20 appartementen voor psychogeriatrische bewoners. Het centrum is een combinatie van zorg- en verpleegplaatsen. Uitgangspunt voor de zorg is het stimuleren van de zelfredzaamheid van de bewoners. Het woonzorgcentrum zoekt een vrijwilliger die contact wil maken met een mevrouw, die een goed gesprek niet uit de weg gaat, eens een wandeling wil maken of ergens een keer een kop koffie wil gaan drinken etc.

 • Bedum

 • Voor onbepaalde tijd

 • Ouderen 55+

De Voedselbank Het Hogeland in Winsum helpt mensen met concrete hulp die tijdelijk niet kunnen rondkomen.

In het kader van de voedselveiligheid moet de voedselbank regelmaatschoongemaakt worden.

Er wordt op woensdagochtend en vrijdag schoongemaakt.

 • Voor onbepaalde tijd

Zwembad De Marne in Leensis een verwarmd openluchtbad. Het complexheeft een 25 meterbassin, recreatiebad met glijbaan en peuterbad.Op het terrein is eenzonneweide met kiosk. Naast het recreatief zwemmen en zwemlessen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals de zwemvierdaagse, aquagym, watertoernooien en knutselmiddagen.

Stichting Zwembad De Marne en omstreken zoekt voor het nieuwe zwemseizoen een klusjesman of -vrouw. De werkzaamheden zijn: allerlei voorkomende klusjesop het complex, dat kan zijniets ophangen of repareren. Er wordt een klusjesman of -vrouw gezochtvoor 1 dagdeel in de week.De werkdag en -tijd is afhankelijk van het aantal klussen en kan in overleg worden afgesproken.

 • Zwembad De Marne in Leens

 • 3 tot 6 maanden

 • Iedereen, Volwassenen

Winkheem is een woonzorgcentrum in Winsum met 40 inpandige appartementen en 22 aanleunwoningen, waar ouderen zelfstandig wonen. Winkheem zoekt enthousiaste vrijwilligers die in de ochtend extra aandacht willen geven aan bewoners. Het gaat om een goed gesprek tijdens het koffie en thee drinkenin het restaurant van Winkheem. De gesprekken kunnen gaan over het verleden, heden en wat mensen bezighoudt. Muziek luisteren of een spelletje spelen behoort ook tot de mogelijkheden. U werkt samen met beroepskrachten. De werkdag of -dagen kunnen in overleg worden afgesproken. De tijden staan vast namelijk van 10.00 tot 11.00 uur.

 • Winkheem in Winsum

 • Voor onbepaalde tijd

 • Ouderen 55+

Tafeldame/ -heer voor de afdeling somatiek van Zonnehuis De Marne in Leens

Zonnehuis De Marne in Leens heeft 41 appartementen enbiedt verpleeghuiszorg aanmensen met dementie enmensen met somatische problemen. Dagelijks eten bewoners van de afdeling somatiek,ouderen die behoefte hebben aan zorg op lichamelijk gebied, samen met een beroepskracht in het restaurant. Het Zonnehuis De Marne zoekt een vrijwilliger die aan wil schuiven bij de maaltijden en met de bewoners gezellig wil eten. De werkzaamheden zijn: klaar zetten van de eetzaal, tafels dekken, samen eten, creëren van een gezellige sfeer, koffie drinkenenhet restaurantopruimen. Er worden vrijwilligers gezocht van maandag t/m zondag en de werktijden zijn van 17.00 tot 20.00 uur. De werkdag of -dagen kunnen in overleg worden afgesproken.

 • Zonnehuis De Marne in Leens

 • Voor onbepaalde tijd

 • Mensen met een lichamelijke beperking, Ouderen 55+

Gastheer/ -vrouw op de huiskamers van Zonnehuis De Marne in Leens

Zonnehuis De Marne in Leens heeft 41 appartementen en biedt verpleeghuiszorg aan mensen met dementie en mensen met somatische problemen. Dagelijks komen bewoners van de psychogeriatrische afdeling samen in een huiskamer. De bewoners gaan er samen ontbijten, koffie drinken, middageten, theedrinken en avondeten. Het Zonnehuis De Marne zoekt een vrijwilliger die bewoners wil ontvangen in de huiskamer, aanschuift bij de maaltijden en een gezellige sfeer weet te creëren. De werkzaamheden zijn: bewoners ontvangen in de huiskamer, tafels dekken, samen ontbijten, koffie drinken, middageten, thee drinken, avondeten, tussentijds opruimen en ondersteunen bij activiteiten. De vrijwilliger werkt samen met een beroepskracht en collega-vrijwilliger. De werkzaamheden op de huiskamer zijn van maandag t/m zondag van 08.30 tot 13.00 uur of van 16.30 tot 20.00 uur. De werkdag of -dagen kunnen in overleg worden afgesproken.

 • Zonnehuis De Marne in Leens

 • Voor onbepaalde tijd

 • Mensen met een psychische beperking, Ouderen 55+

Woonzorgcentrum Alegunda Ilberi in Bedum is onderdeel van Stichting De Hoven en biedt een combinatie van zorg- en verpleegplaatsen.In de verpleegunit van Alegunda Ilberi wonen ouderen met psychogeriatrische aandoeningen bijvoorbeeld met geheugenstoornissen. Uitgangspunt voor de zorg in Alegunda Ilberi doorgaan met het leven wat je gewend bent. Alegunda Ileberi heeft 85 bewoners.

Het woonzorgcentrum Aleguna Ilberi zoekt vrijwilligers, die samen met een bewoner in de rolstoel korte tochtjes willen maken met de rolstoel.

 • Voor onbepaalde tijd

 • Mensen met een lichamelijke beperking, Mensen met een psychische beperking, Ouderen 55+

Gastvrouw/ -heer op de huiskamers van woonzorgcentrum Alegunda Ilberi in Bedum

Woonzorgcentrum Alegunda Ilberi in Bedum is onderdeel van Stichting De Hoven en biedt een combinatie van zorg- en verpleegplaatsen.In de verpleegunit van Alegunda Ilberi wonen ouderen met psychogeriatrische aandoeningen bijvoorbeeld ernstige geheugenstoornissen. Uitgangspunt voor de zorg in Alegunda Ilberi is het stimuleren van de zelfredzaamheid van de bewoners, wat kan de bewoner zelfstandig en waar is hulp nodig. Alegunda Ileberi heeft 85 bewoners.

Het woonzorgcentrum Aleguna Ilberi zoekt een vrijwilliger die dementerenden bewoners ontvangt in de huiskamer en die een gezellige sfeer weet te creëren.De werkzaamheden zijn: bewoners ontvangen in de huiskamer, koffie en thee schenken, vaat opruimen, een praatje maken, spelletje spelen of samen muziek luisteren. Invulling van de ochtend is afhankelijk van de interesses van de bewoners.De werktijden zijn van 10.00 tot 12.00 uur. De werkdag kan in overleg worden afgesproken.

 • woonzorgcentrum Alegunda Ilberi in Bedum

 • Voor onbepaalde tijd

 • Mensen met een psychische beperking, Ouderen 55+

Woonzorgcentrum Alegunda Ilberi in Bedum is een onderdeel van Stichting De Hoven en biedt een combinatie van zorg- en verpleegplaatsen.In de verpleegunit van Alegunda Ilberi wonen ouderen met psychogeriatrische aandoeningen ( geheugenstoornissen ). Uitgangspunt voor de zorg in Alegunda Ilberi is doorgaan met het leven wat je gewend bent. Alegunda Ileberi heeft 85 bewoners.

Het woonzorgcentrum Aleguna Ilberi zoekt vrijwilligers die willen wandelen met dementerende bewoners.De werkzaamheden zijn: het ophalen van de bewoner, een wandeling maken afhankelijk van de mogelijkheden van de bewoner lopend en/of in de rolstoel, koffie drinken en de bewoner terugbrengen naar het appartement.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl/vacatures/?sf_paged=17

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.