Young Professional Opleidingsadviseur Gemeente Groningen 13-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Young Professional Opleidingsadviseur Gemeente Groningen 13-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Logo Gemeente Groningen

 1. Young Professional Opleidingsadviseur (iederz)Foto vakgebied sociaal & maatschappelijk (Talentperron)

Young Professional Opleidingsadviseur (iederz)

Solliciteer hier

Sluitingsdatum: 26 mei 2024

 • Tijdelijk, met uitzicht op vast
 • Young professional programma
 • 32 uur
 • € 2.679,-

Wil jij werken voor een gemeente waar iedereen welkom is en waar we nuchter en trots zijn? Heb je hart voor de publieke zaak van de gemeente Groningen en wil je daar je werk van maken? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op ons 18 maanden durende Young Professional programma!

Hier werk je aan mee
De gemeente Groningen biedt jou als Young Professional de kans om anderhalf jaar lang aan opdrachten te werken. Daarnaast neem je deel aan het Young Professional programma met de Young Professional groep waarin jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Heb je zelf aanvullende ideeën? Jouw eigen inbreng in het programma waarderen we ten zeerste. En als onze samenwerking aan het eind van anderhalf jaar van beide kanten bevalt, dan heb je garantie op een vast contract bij de gemeente Groningen.

Hier ga jij je mee bezig houden
iederz maakt een doorontwikkeling van sociale werkvoorziening naar sociaal ontwikkelbedrijf. Dit betekent dat we de focus verleggen naar de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en daar hebben we jou voor nodig! We zoeken een Young Professional die zich gaat verdiepen in de wereld van opleidingen en de kans krijgt om door te groeien naar de rol van opleidingsadviseur.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om op tactisch en strategisch niveau mee te denken over ons opleidingsaanbod. Je gaat aan de slag met het verkennen van de opleidingsbehoeften van onze medewerkers en het ontwikkelen van innovatieve opleidingsplannen die aansluiten bij onze visie. De ontwikkeling van 'iederz leert', ons eigen opleidingsplatform, is hier een onderdeel van waarbij jij de ontwikkeling in gang zet. Je bewaakt het opleidingsbudget en houdt de laatste trends op het gebied van opleiden en ontwikkelen nauwlettend in de gaten. En als kers op de taart krijg je de vrijheid om deze nieuwe rol deels zelf vorm te geven.

Hier kom je te werken
Als Young Professional kom jij te werken in ons nieuwe gebouw aan de Silkeborgweg. Samen met circa 16 collega's werk je bij de afdeling Personeelszaken van het sociaal ontwikkelbedrijf iederz.

Door uitvoering van de Participatiewet en het participatiebeleid van de gemeente, zetten wij ons in voor een samenleving waarin iedereen volop deelneemt op basis van zijn of haar capaciteiten. Bij iederz streven we naar een inclusieve samenleving waarin iedereen die wil en kan werken, de ondersteuning en voorzieningen krijgt aangereikt om met zelfvertrouwen de stap naar loonvormende arbeid te zetten. Dit resulteert in jouw interactie met verschillende cao's terwijl we samen werken aan een toegankelijke en betrokken samenleving!

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in
Als Young Professional ben je communicatief sterk, politiek sensitief en goed in samenwerking. Je weet anderen te enthousiasmeren en mee te krijgen in veranderingen. Je bent een echte duizendpoot en inzetbaar op een variatie van kleinere en grote projecten. Je hebt een proactieve houding en bent flexibel, waardoor je goed kunt omgaan met de dynamiek van werken bij een gemeente. Je hebt een goed gevoel voor politieke ontwikkelingen en weet hierop in te spelen.

Tijdens je studie heb je ervaren dat samenwerken waardevol en nodig is om een stap verder te komen om doelen te halen. Je kent de uitdaging die daar soms ook bij komt kijken. Je bent positief kritisch op je eigen rol en bij tegenslag of wat tegenwind zet je door. Met vallen en opstaan wil je groeien als Young Professional. Je pikt signalen in je werkomgeving op, durft vragen te stellen en zaken bespreekbaar te maken vanuit nieuwsgierigheid.

Verder ben je:

 • recent hbo/wo afgestudeerd (maximaal 2 jaar) in een mensgerichte opleiding, bijvoorbeeld HRM of Social Work;
 • in staat om je aan te passen aan de verschillende niveaus van de gesprekspartners;
 • heb je affiniteit met de doelgroep van iederz.

Hier kun je op rekenen

 • je ontvangt een 32-uurscontract voor de duur van 18 maanden;
 • je werkt van maandag tot en met donderdag, waarbij iedere woensdag Young Professional Programma dag is;
 • je salaris is gebaseerd op schaal 8.0 van de cao Gemeenten. Dat betekent voor jou een maandsalaris van € 2.679,- bruto per maand o.b.v. 32 uur;
 • je ontvangt een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag dat je thuis werkt;
 • je bouwt maandelijks een vakantiegeldtoelage op volgens de cao Gemeenten en je bouwt maandelijks verlofuren op, per jaar heb je recht op 160 uur;
 • een individueel keuzebudget van 17,05% boven op je salaris waarbij je kunt kiezen voor een jaarlijkse of maandelijkse uitbetaling;
 • als de samenwerking aan het eind van de 18 maanden van beide kanten bevalt en je krijgt een goede beoordeling, dan bieden we je gegarandeerd een vast contract bij de gemeente Groningen;
 • een opleidingsprogramma met de Young Professional groep en individuele mogelijkheden tot opleidingen;
 • persoonlijke begeleiding door een en jouw mentor vanuit de afdeling;
 • een plezierige werksfeer in een team met fijne collega's;
 • een werkomgeving waar jouw inbreng het verschil maakt;
 • de mogelijkheid tot deelname aan het Jongerennetwerk (JNG) van de gemeente Groningen; Het JNG organiseert maandelijks 1 à 2 activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, sport en netwerk én ze organiseert een jaarlijkse excursie. Je kan ook actief lid worden en meehelpen organiseren.

Hier beginnen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anita Nijnuis via telefoonnummer , of Arnout Eisinga via telefoonnummer .
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met , , op het telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOpleidingsadviseur
Indicatie salaris (min – max]2679 – 2679
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijgroningen.nl/vacatures/young-professional-opleidingsadviseur-iederz-314623

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.