Zaterdaghulp Timing 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Zaterdaghulp Timing 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Voor een bedrijf in de omgeving van Groningen zoeken we een enthousiaste verkoopmedewerker voor de zaterdagen. Ben je op zoek naar een leuke, veelzijdige baan waarin je veel kan leren en in een gezellig team werkt? Dan hebben wij de baan voor jou! Een werkdag als verkoopmedewerker zit vol afwisseling. Je adviseert klanten over de aankoop van (technische) producten, je verwerkt verkooporders en offertes en daarnaast zorg je dat de klantgegevens up-to-date zijn. Zaterdagochtend start je samen met het team met het controleren van alle ontvangsten. De rest van de dag zal je verkoopwerkzaamheden verrichten en in de winkel staan. Je hebt elke dag nieuwe uitdagingen die je samen met je team vol enthousiasme aanpakt! Jouw belangrijkste taken zijn: - het benaderen en adviseren van klanten - zorgen voor een prettige winkelervaring - verkoop en klantenservice

Wij bieden:

Wij bieden je een baan waarin je zelfstandig kunt werken en veel kan leren in een gezellig team. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je hebt recht op een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (vanaf 10 kilometer per enkele reis). Daarnaast bieden wij je het volgende aan: - Je kunt direct aan de slag;

- Je zal werkzaam zijn op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Wij vragen:

Werk je graag in het weekend en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan is de functie van verkoopmedewerker zaterdag echt iets voor jou! We zoeken iemand die onze klanten met enthousiasme kan adviseren en de verkoop kan stimuleren. Ben jij: - beschikbaar op zaterdagen? - iemand die beschikt over goede communicatieve vaardigheden? - vriendelijk en klantgericht? - iemand die affiniteit heeft met de techniek of technisch onderlegd? Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je een nette en nauwkeurige werker. Je bent klantvriendelijk en vindt het leuk om klanten te helpen en adviseren.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is een technische groothandel, een echt familiebedrijf die is opgericht in 1972. Ze hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol en groeiend bedrijf met technische en aanverwante artikelen. Ze zijn toonaangevend als het gaat om; assortiment, deskundigheid, service en logistiek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 8
ContactgegevensMKBGroningen@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV150481/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.