Adviseur Business Development Gasunie 25-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Adviseur Business Development Gasunie 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Harvey Nash

Adviseur business development (junior) (JP4019)

Groningen

Tarief: Bespreekbaar

  1. Job Type Interim

Reageer nu Opdracht opslaan

Adviseur business development (JP4019)

Het is tijd om de wereld te transformeren! Gasunie zet dan ook alles op alles om de transitie naar een duurzame energievoorziening te realiseren. Onder andere door het ontwikkelen en aanjagen van de waterstofeconomie en het verbinden van vraag en aanbod met infrastructuurprojecten. Het opzetten van een goed werkende internationale waardeketen en waterstofmarkt is hiervoor essentieel en cruciaal. Als junior adviseur business development speel jij een prachtige rol in deze transformatie.

Waar ga je werken?

Standplaats Groningen, waarbij gedeeltelijk thuiswerken in overleg mogelijk is.

Aantal uren per week:

32 tot 40 uur

Wat ga je doen?

Bouwen aan een nieuwe waterstofeconomie is pionieren. Dat is iets nieuws creëren. Dat maakt het werk uitdagend, complex en zeer dynamisch. Maar zorgt ook voor veel voldoening wanneer er echt grote stappen gezet worden. En dat kun jij doen bij Gasunie. Want als er een partij in Nederland en Duitsland is die een werkelijke bijdrage kan leveren aan het grootschalig gebruik van waterstof (H2), dan is het wel Gasunie.

Het importeren van waterstof naar Noordwest-Europa, in aanvulling op de binnenlandse productie van waterstof, is cruciaal om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen. Om de import van waterstof te realiseren is het opbouwen van duurzame internationale relaties in de gehele waardeketen essentieel. Daarom worden er regelmatig bezoeken en missies georganiseerd, zowel inkomend (naar Gasunie toe) als uitgaand (naar andere partijen/landen toe). Als onderdeel van het waterstof import team krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het opbouwen van deze internationale relaties door mee te werken aan de organisatie van internationale bezoeken en missies.

Als junior adviseur business development ga jij aan de slag in een multidisciplinair team (business development, marketing, communicatie, public affairs) en draag je bij aan de organisatie van inkomende en uitgaande bezoeken. Dat betekent een belangrijke bijdrage zowel voor, tijdens als na het bezoek. Dat betreft praktische zaken, maar ook contact met externe partijen en je ondersteunt de voorbereiding van de presentaties/kernboodschappen/gesprekken.

Wat vragen we?

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van marketing, communicatie en commercie

Als persoon ben jij een gedreven professional die zelfstandig kan werken en zich goed kan aanpassen aan een dynamische omgeving. Je bent communicatief sterk en hebt uitstekende presentatievaardigheden. Daarnaast ben je in staat om jouw werkzaamheden effectief te plannen en te organiseren, waarbij je oog hebt voor detail en kwaliteit.

Wij zijn Gasunie

Gasunie wil de transitie naar een CO2-neutrale energievoorziening helpen versnellen. Wij geloven dat innovaties op het gebied van gas daarbij een belangrijke bijdrage kunnen leveren, bijvoorbeeld in de vorm van hernieuwbare gassen als waterstof en groen gas. Zowel bestaande als nieuwe gasinfrastructuur zijn daarbij van belang. Ook is Gasunie actief in de ontwikkeling van andere voor de energietransitie relevante energie-infrastructuur.

Over de afdeling

De afdeling Waterstof is een snelgroeiend team in opbouw. Momenteel bestaat onze afdeling uit 60 medewerkers. Er werken bij ons met name projectmanagers, business developers en commercieel adviseurs. Voor de overige functies op gebied van o.a. techniek, juridische zaken, public affairs maken wij gebruik van de expertise van andere afdelingen van Gasunie.

Verwacht op onze afdeling geen gebaande paden, maar een cultuur om nieuwe wegen te ontdekken en creëren. Je wordt daarin gestimuleerd om creatief te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken met collega's, die vanuit eenzelfde intrinsieke motivatie werken om de waterstofeconomie te laten slagen.

imeage of recruiter Richard Berghuis

Salary

Tot €0.00 per jaar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Development Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://harveynashv1-1481085-nl-nlnl-api.sites.4matnetworks.com/job/adviseur-business-development-junior-jp4019-in-groningen-jid-59788

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.