Adviseur Schadepreventie TenneT 03-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Adviseur Schadepreventie TenneT 03-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Globe icon

Adviseur schadepreventie Regio Noord

Apply now

TenneT is hard groeiend en op zoek naar nieuwe collega's om onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een Adviseur schadepreventie verantwoordelijk voor regio Noord. Standplaats is Hoogeveen, je zal ook met enige regelmaat op ons hoofdkantoor in Arnhem zijn.

Jouw bijdrage aan TenneT

W at doe je als Adviseur Schadepreventie binnen Grid Field Operations Nederland Rights & Environment Management?

Als Adviseur Schadepreventie binnen de afdeling GFO-N-RE, team Asset Environment, adviseer je over activiteiten in of in de nabijheid van de belaste strook uitgevoerd door derden. Dit om de veiligheid en leveringszekerheid aan assets in eigendom of beheer van TenneT alsmede aan (eigendommen van) derden te waarborgen. Je zorgt ervoor dat juridische- en technische administratieve werkzaamheden met betrekking op het voorkomen van schade juist en tijdig worden uitgevoerd. Je houdt je bezig met activiteiten die in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland plaats vinden. Tevens zul je met enige regelmaat op het hoodkantoor in Arnhem zijn.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die als zelfstandig adviseur mede kan opereren in het werkpakket in Area Noord. Het betreft initieel een tijdelijke functie.

De verantwoordelijkheden bestaan uit het:

 • Adviseren over het verlenen van toestemmingen en het uitvoeren van werkzaamheden in de Belaste Strook;
 • Beoordelen van de Toestemmingsaanvragen met betrekking tot werken en werkzaamheden in de Belaste Strook evenals het controleren en handhaven op deze aanvragen;
 • Optreden als operationeel relatiemanager richting grondeigenaren door het beantwoorden van vragen, klachten en het geven van voorlichting over alles wat zich afspeelt binnen de Belaste Strook;
 • Bouwen en onderhouden van relaties met verschillende interne en externe partijen zodat de belangen van de organisatie zo goed mogelijk worden gediend en op lange termijn worden geborgd;
 • Intern overdragen van kennis en het aandragen van voorstellen om de interne organisatie verder te ontwikkelen;
 • Monitoren van de omgeving teneinde risico's vroegtijdig te signaleren en mitigerende maatregelen te treffen.

Jouw profiel en achtergrond

 • Je hebt HBO+/ WO werk- en denkniveau
 • Je hebt specialistische kennis op het juridische en technische snijvlak, zet deze kennis resultaatgericht in en adviseert hierover richting je stakeholders;
 • Je bent in staat om om te gaan met verschillende belangen, maar streeft naar een gemeenschappelijk belang;
 • Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in staat je eigen werk efficiënt en effectief te organiseren;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent initiatiefrijk als je kansen voor verbeteringen ziet;
 • Je bent een netwerker en organisatie-sensitief en werkt goed samen met anderen om verschillende invalshoeken te benaderen.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor 1 jaar.


Ons recruitment process

Ons aanbod


Onze uitdaging

Grid Field Operations voert de werkzaamheden, projecten en onderhoud uit in het veld. Wij zorgen voor de integriteit en veiligheid van de aan ons toevertrouwde assets, terwijl we ook de maximale leveringszekerheid blijven waarborgen. Voor zowel Nederland als Duitsland verzorgen wij de onshore netwerken.

Extra informatie

 • Deze functie is in te vullen voor 32 tot 40 uur per week;
 • De positie is tijdelijk voor 1 jaar, vervolgens zal bekeken worden of de mogelijkheid bestaat voor verlenging of vaste invulling;
 • De salarisindicatie voor deze rol ligt tussen €3.820,- en €6.757,- bruto per maand op basis van 40 uur in salarisschaal 7 van onze CAO TSO.

Salaris

3820 € - 6757 €


Elke dag stellen onze ruim 8.300 medewerkers alles in het werk om tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving door het tonen van eigenaarschap, moed en verbinding. Samen zorgen we ervoor dat meer dan 43 miljoen eindgebruikers op een stabiele elektriciteitsvoorziening kunnen rekenen.


Lighting the way ahead together

We are family friendly and flexible

Recruiter

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Juridische Zaken
Indicatie salaris (min – max]3820 – 6757
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.tennet.eu/en_US/careers/JobDetail?entityId=1017797&jobId=75069

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.