Anios Cosis 14-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Anios Cosis 14-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

» ANIOS

Locatie Groningen/Assen Uren per week 24 - 36 uren per week Opleidingsniveau WO Sluitingsdatum 30 juni

Ben jij een leergierige ANIOS die ervaring op wil doen binnen de gehandicaptenzorg? Of heb jij wel al ervaring binnen de gehandicaptenzorg en heb je ambitie om verder te groeien tot arts verstandelijke gehandicapten (VG)? Dan is het Cosis Expertisecentrum (CEC) op zoek naar jou! Wij komen graag met jou in contact om te vertellen hoe het is om bij Cosis te werken. Hieronder geven we alvast wat informatie zodat jij een eerste indruk krijgt. Maar een gesprek zegt meer dan 1000 woorden. Daarom vertellen wij jou in een persoonlijk (telefoon) gesprek graag meer! Onze contactgegevens staan onderaan deze vacature.

Dit zijn wij

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en te houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dicht bij de mensen die wij helpen. Hierbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Samen maken wij kleine stappen om de gestelde doelen te behalen. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Het CEC is één van de vier zorgclusters bij Cosis. Binnen het CEC zijn ongeveer 250 medewerkers werkzaam, waaronder behandelaren, adviseurs, management en secretariaat. Wij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inhoud van de behandelexpertise. Van daaruit maken we de vertaalslag naar de praktijk in de overige drie clusters: Wonen, Kind, Jeugd & Gezin en Ambulant. De specialisten werken op diverse kennisgebieden nauw samen met verschillende collega's. Er wordt zorg geboden aan een zeer gevarieerde cliëntengroep: van jong tot oud en van een lichte tot een ernstig meervoudige verstandelijke beperking.

ANIOS

Dit ben jij

Als ANIOS maak jij deel uit van de vakgroep Medisch binnen het CEC. De vakgroep medisch bestaat uit vier artsen VG, basisartsen en een PA. Jij hebt verschillende rollen passend bij de vraag en de zorgzwaarte van de client. Jij signaleert, onderzoekt en adviseert bij de medische zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking. Hierbij word jij ondersteund door verpleegkundigen. Jij werkt zelfstandig omdat jij zowel op locatie als tijdens regiospreekuren cliënten diagnosticeert en behandelt. Jij neemt ook deel aan de 24-uursbereikbaarheid.

Naast het werk dat jij zelfstandig doet, werk jij ook nauw samen met verschillende disciplines zoals: de gedragswetenschapper, begeleiders en paramedici. Jij zorgt multidisciplinair voor de beste behandeling voor jouw cliënt. Daarom is het van belang dat jij in jouw communicatie duidelijk bent. Op deze manier weet iedereen welke stappen er genomen moeten worden. In jouw werk als ANIOS kom je vraagstukken tegen op het gebied van somatiek, psychiatrie en medisch ethische dillema's in combinatie met de verstandelijke beperking van jouw cliënten. In complexe situaties kan jij altijd zorginhoudelijk terugvallen op de arts Verstandelijke Gehandicapten (VG). Jij hebt wekelijks contact met de arts VG over jouw cliënten en voor supervisie.

Jij bent iemand met tact en bent besluitvaardig en daadkrachtig. Jij ziet namelijk precies wat er nodig is in welke situatie. Jij neemt de regie en zet de nodige en juiste lijnen uit. Hierbij komen jouw vaardigheden met betrekking tot plannen en organiseren goed van pas! Jij weet dat er soms ook weerstand kan zijn bij cliënten vanwege de beperking. Dit houdt jou niet tegen bij het leveren van zorg. Jij kan je namelijk goed inleven in jouw cliënten en weet ze als geen ander te motiveren en te stimuleren.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • Gediplomeerd bent als ANIOS en een geldige BIG-registratie hebt.
 • Affiniteit hebt met de gehandicaptenzorg (ervaring is een pré).
 • Een rijbewijs en auto hebt, omdat je op verschillende locaties zult gaan werken.

Jij zet je in voor de medische zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als ANIOS ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 4.185,- en maximaal € 6.320,- volgens FWG 65 van de cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Tegemoetkoming in jouw reiskosten.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Sporten met korting en een voordelig fietsplan.
 • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als ANIOS bij het Cosis Expertisecentrum in de provincie Groningen en/of Drenthe? Je kan solliciteren door te reageren op deze vacature. Maar nog leuker zou zijn om elkaar gelijk te leren kennen. Neem daarom contact op met teamcoördinator , via . Marieke vertelt jou graag meer over het werken bij Cosis.

Solliciteer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! We maken graag kennis met jou en zien jouw motivatie en cv met veel belangstelling tegemoet.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]4185 – 6320
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.cosis.nu/alles-over-cosis/vacatures/anios

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.