Assistent Begeleider 's Heeren Loo Zorggroep 29-02-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Assistent Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 29-02-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Assistent begeleider

Zoek jij de afwisseling tussen ADL-zorg, koken en aandacht voor cliënten?

 • Groningen
 • 12 tot 24 uur
 • 2027 tot 2766 euro
 • nr. 14596

Je kunt reageren t/m 10-03-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je gaat werken als helpende in een modern appartementencomplex voor Doven en Slechthorenden met een behoefte aan 24-uurszorg. Het wooncentrum ligt in de wijk Paddepoel, in het Noorden van de stad Groningen. De meeste cliënten wonen in het wooncentrum, maar er zijn ook een aantal cliënten die buiten het wooncentrum wonen en 24-uurs zorg van ons ontvangen.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wie ga je helpen?

Onze 35 cliënten zijn doof of slechthorend en hebben vaak te maken met bijkomende problematiek. De problematiek verschilt per cliënt en heeft elk hun eigen uitdaging en beperking. Naast doof-/slechthorendheid kan er bijvoorbeeld sprake zijn van psychiatrie, een verstandelijke beperking, lichamelijke problematiek, ontwikkelingsstoornis en/of een visuele beperking.

Hoe ga je helpen?

In ons wooncentrum voor doven en slechthorenden van 's Heeren Loo De Noorderbrug willen we graag veel aandacht aan de cliënten geven en een huiselijke sfeer neerzetten. Jij gaat als helpende hierin bijdragen door ondersteuning te bieden aan cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De ochtenddiensten zijn van 8.00 tot 13.00 uur en dan denk je aan taken als aan- en uitkleden, toiletgang, uit bed helpen, lichamelijke/uiterlijke verzorging. 's Avonds werk je in een dienst van 16.00 tot 21.00 uur en daar help jij ook bij de avondmaaltijd. En dat vind jij erg leuk want je hebt affiniteit met koken en de huiselijke gezelligheid daaromheen. We zijn begonnen met meer vers koken voor cliënten, er is dus alle ruimte voor enthousiaste leuke ideeën. Zowel 's ochtends als 's middags ondersteun je bij de maaltijden en huishoudelijke taken. In jouw team werk je met diverse collega's, samen zorgen jullie voor een goed leven voor de cliënten.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2027 euro en 2766 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

#LI-SO1

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo. Solliciteer snel en eenvoudig op deze vacature.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

(eventueel) E-assessment

Soms gebruiken we een assessment om nog beter inzicht te krijgen in jouw talenten en of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod! Hierna verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega.

 • Bedum
 • 28 tot 32 uur
 • 2766 euro tot 3861 euro

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/assistent-begeleider-1061672

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.