Begeleider Randstad 03-03-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Begeleider Randstad 03-03-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben jij iemand die passie heeft voor de gehandicaptenzorg? Weet jij als geen ander hoe je bewoners de juiste ondersteuning kunt bieden? Je nieuwe collega's horen graag wat jou uniek maakt.

Als begeleider Ouderen MVG ga je aan de slag op een zorglocatie in Bedum. Je gaat werken met ouder wordende cliënten met een laag niveau en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Voor deze groep is structuur en duidelijkheid erg belangrijk. De cliënten wonen in een mooie groene omgeving, midden in het centrum van Bedum. Wanneer kom je jouw toekomstige collega's versterken?

wat bieden wij jou
 • salaris vanaf 14,94 bruto excl. ORT
 • recht op reiskostenvergoeding
 • parttime of fulltime werken? Jij bepaalt
 • goede werksfeer
 • goede ontwikkelingsmogelijkheden via Randstad
 • een goede balans tussen werk en privé staat voorop
wie ben jij

Jij helpt door de cliënt écht te zien. Door te signaleren en door op zoek te gaan naar de betekenis van bepaald gedrag. De dagbesteding vindt plaats op de woonlocatie zelf. Met jouw manier van begeleiden zorg je voor een veilige en prettige omgeving voor de cliënt. En dat maakt jou waardevol, voor de cliënt en voor je team.

Jij bent iemand die orde en structuur kan bieden. Hierdoor voelen bewoners zich echt thuis. Dit doe je op je eigen, unieke manier. Verder heb je:

 • een zorgdiploma op mbo- niveau 3, 4 of HBO-niveau
 • ervaring in de gehandicaptenzorg
 • ervaring met verbale en fysieke agressie
wat ga je doen

In Bedum wonen ouder wordende cliënten met een laag niveau en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Jij streeft ernaar om hun leven zo mooi mogelijk te maken, door de juiste ondersteuning te bieden en veiligheid te bieden, waardoor ze zelfvertrouwen krijgen en van hun oude dag kunnen genieten.

 • Je ondersteunt de cliënt bij het behalen van zijn of haar doelen
 • Je voert ADL- handelingen uit
 • Je zorgt samen met je collega's voor een fijne sfeer op de woning
waar ga je werken

Je gaat werken bij een organisatie met meer dan 800 groepen door het hele land. Ze richten zich op eigen regie van de cliënt en een zo zelfstandig mogelijk leven. Binnen 's Heeren Loo staat de cliënt centraal. Daarnaast focussen ze zich op samenwerking en ontwikkelingen in de zorg.

Meer weten over de organisatie? Lees dan verder:

 • Hun missie is om mensen met een verstandelijke beperking en andere beperking te ondersteunen. Zodat zij samen met hun familie een zo goed mogelijk leven leiden
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling is hierbij belangrijk
 • Op de locatie  werken ze persoonsgericht. Dit betekent werken vanuit de behoeften van de cliënt en hier jouw persoonlijke zoveel mogelijk op afstemmen.
sollicitatie

Ben jij de begeleider die met passie snel aan de slag wil? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Je kunt contact opnemen door te klikken op solliciteren. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]21 – 21
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensvacatures.zorgnoordoost@nl.randstad.com , 050-8505170 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/sjhih3s21ttQjs1B60ya

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.