Basisarts ouderenzorg Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Basisarts ouderenzorg Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als basisarts in de ouderenzorg ben je een enthousiaste en gedreven professional met een duidelijke ambitie om te werken binnen de zorg voor ouderen. In deze rol maak je deel uit van een multidisciplinair team, waar je nauw samenwerkt met verpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde en paramedici. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het bieden van medische behandeling en begeleiding aan cliënten, waarbij je bijdraagt aan het welzijn van de bewoners.

Binnen de behandeldienst werk je op verschillende locaties, zoals revalidatie, woongroepen en ambulante zorg. Je krijgt voldoende ruimte om te overleggen en samen te werken met de specialist ouderengeneeskunde, indien gewenst.

Je dagelijkse taken bestaan onder andere uit het bijhouden van medische dossiers van cliënten, het opstellen van zorgplannen en het monitoren van de voortgang. Als lid van het multidisciplinaire team overleg je regelmatig over de zorg voor cliënten.

Je voert zelfstandig medische handelingen uit en voert onderzoeken uit om een gedegen behandelplan op te stellen. Daarnaast speel je een cruciale rol in het verstrekken van voorlichting aan cliënten en hun familie over medische behandelingen.

In deze uitdagende rol als basisarts in de ouderenzorg heb je de kans om een verschil te maken in het leven van de cliënten en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun welzijn en gezondheid!

Wij bieden jou:

  • Een salaris tussen de €3500 en €6500 euro;
  • Een vast contactpersoon bij Maandag® waar jij terecht kan met je vragen;
  • Vaste uren op contract;
  • Een goede pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • Keuze uit een ruim aanbod trainingen en opleidingen via de Maandag® Academy;

Functie eisen

  • Een (bijna) afgeronde opleiding Geneeskunde en BIG-registratie als basisarts;
  • In bezig van een rijbewijs B.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisarts ouderenzorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasisarts Ouderenzorg
Indicatie salaris (min – max]3500 – 6500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213254?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.