Gedragsdeskundige MVG: orthopedagoog(-generalist) of (GZ-)psycholoog Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Gedragsdeskundige MVG: orthopedagoog(-generalist) of (GZ-)psycholoog Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als gedragskundige stel jij de cliënt en het netwerk centraal. Het werken vanuit de orthopedagogische behandelvisie Triple-C helpt jou daarbij. Jij gaat aan de slag als behandelcoördinator en bent eindverantwoordelijk voor de multidisciplinaire behandeling van de cliënten. Jij werkt nauw samen met teams van begeleiders, het netwerk van de cliënten, de medische dienst, andere betrokken behandelaren, het locatiehoofd en de manager Zorg & Dienstverlening. Samen met hen, de cliënt en/of dienst wettelijke vertegenwoordiger geef jij vorm aan de zorg en uitvoering aan het leerprogramma MVG. Op basis van het Triple-C behandelhuis geef jij richting aan de visie en het behandelklimaat. Verder ben jij een gepassioneerde en ondernemende professional. Jij bent scherp op de inhoudt en hebt ervaring in complexe diagnostiek en beeldvorming van de cliënt. Jij geeft op grond daarvan en vanuit eigen waarneming, richting aan de behandeling.

Jij komt te werken op een woon/werklocatie dat onderdeel uitmaakt van het MVG-cluster. Op deze locatie wonen cliënten vanaf 18 jaar. Deze cliënten zijn door de combinatie van hun verstandelijke beperking met een beperkte sociale en emotionele ontwikkelingen, een psychische stoornis (bijvoorbeeld. psychose, depressie, dwang) of ontwikkelingsstoornis (bijvoorbeeld. autisme, ADHD) zeer gevoelig voor de omstandigheden waarin zij leven. Bij deze cliënten is er sprake van een meervoudige, langdurige en complexe problematiek.

Verder maak jij als gedragskundige onderdeel uit van een vakgroep die bestaat uit ruim 25 orthopedagogen (generalisten) en (GZ-)psychologen, psychomotorische therapeut, muziek therapeut en een diagnostisch medewerker. Je komt te werken in een werkomgeving waarin samenwerking, vernieuwing en kennisdeling centraal staat.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract voor 28-32 uur per week;
 • salaris conform CAO gehandicaptenzorg: € 4.104,44 - € 7.022,22;
 • reiskostenvergoeding van €0,23 euro per gereden km, ongelimiteerd! Mogelijkheid tot leen leaseauto;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • gepersonaliseerd opleidingsaanbod.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • jij hebt een afgeronde master als orthopedagoog of psycholoog of postmaster als orthopedagoog-generalist of GZ-psycholoog;
 • jij hebt ervaring en kennis met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • jij hebt kennis en ervaring met Triple-C en draagt dit proactief uit;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Gedragsdeskundige MVG: orthopedagoog(-generalist) of (GZ-)psycholoog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]4104 – 7022
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216566?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.