Basisarts traineeship Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Basisarts traineeship Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als arts heb je een wereld aan mogelijkheden voor je liggen. Het kiezen van een richting binnen welke doelgroepen of organisaties je wilt werken kan daarom een uitdaging zijn!

Om deze reden heeft Maandag® een nieuw project gelanceerd: een traineeship speciaal voor basisartsen. Maar wat houdt dit traineeship eigenlijk in?

Tijdens een periode van twee jaar krijg je de kans om te werken binnen twee of drie verschillende specialismen, die je zelf mag kiezen! Dit kunnen bijvoorbeeld ouderenzorg, gehandicaptenzorg of de GGZ zijn.

Het traineeship kan je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor een specialisatie, zoals Specialist Ouderengeneeskunde, psychiater of huisarts.

Daarnaast bieden we trainingen aan vanuit Maandag® gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan het managen van je tijd en het omgaan met verschillende persoonlijkheidstypes. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een persoonlijk opleidingsbudget voor vakinhoudelijke trainingen.

Dus ben je als arts op zoek naar jouw volgende stap? Kom het ontdekken! Wil je meer weten voordat je solliciteert? Neem gerust contact met mij op.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een salaris conform de desbetreffende CAO waarin je gaat werken, variërend tussen de 5.318,69 en 7.136,86 euro.
  • Een vast contract met een vast aantal uren per week.
  • De mogelijkheid tot een lease-auto of een Maandag® mobiliteitskaart.
  • Een vergoeding van 0,23 cent per kilometer, ongelimiteerd!
  • Toegang tot ons opleidingsaanbod via de Maandag® Academy.
  • Begeleiding vanuit jouw recruiter, zodat we samen jouw loopbaan kunnen uitstippelen.

Functie eisen

We zijn op zoek naar iemand die ofwel de opleiding geneeskunde heeft afgerond, of zich in de laatste fase van zijn coschappen bevindt. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een BIG-registratie en een AGB-code, of bereid te zijn deze aan te vragen. Ook is een rijbewijs vereist. Heb je al ervaring opgedaan als arts? Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Over het bedrijf

Bij Maandag® hebben we een uitgebreid netwerk van diverse zorginstellingen, waardoor we kunnen zorgen dat jij enthousiast blijft over Maandag®! Misschien heb je nog geen duidelijk beeld van hoe jouw ideale Maandag® eruitziet? Geen zorgen, samen kunnen we ontdekken wat het beste bij jou past. Wil je graag een vast contract, of geeft het werken als ZZP'er jou juist energie? En welke doelgroep spreekt jou het meest aan? Alles is bespreekbaar en we staan klaar om jouw wensen en behoeften te verkennen en te realiseren.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisarts traineeship die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasisarts
Indicatie salaris (min – max]5319 – 7137
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108214380?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.