Leerkracht in opleiding Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Leerkracht in opleiding Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Maandag® is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in het onderwijs, en wij zijn ervan overtuigd dat gedreven leerkrachten het verschil kunnen maken voor kinderen. Daarom bieden wij studenten de kans om al tijdens hun studie aan de pabo praktijkervaring op te doen voor de klas. Hierdoor kun je waardevolle ervaring opbouwen, een aantrekkelijk salaris verdienen en je professionele netwerk uitbreiden. Bovendien zullen we samen met jou bekijken welke begeleiding nodig is om van jouw rol als leerkracht een succes te maken. Als je studeert voor leerkracht en het aantrekkelijk vindt om ervaring voor de klas op te doen, nodigen we je uit om direct te solliciteren. Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Functie eisen

  • Je bent in opleiding tot leerkracht;
  • Je hebt relevante werk en/ of stage ervaring voor de klas;

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht in opleiding die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)0 – 40
Contactgegevenssascha.blok@maandag.nl , 657390160 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108201146?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.