Vrijwillig Begeleider ICT-Helpdesk Vakland Het Hogeland 21-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Vrijwillig Begeleider ICT-Helpdesk Vakland Het Hogeland 21-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Vakland Het Hogeland | een leven lang leren

GEZOCHT; VRIJWILLIG BEGELEIDER ICT-HELPDESK TIJDENS ONS WEKELIJKSE ICT-CAFÉ

Heb je zin om op maandagen als vrijwilliger mensen te helpen? Dan horen we graag van je! We zoeken iemand die het leuk vindt om mensen te helpen met hun ICT-vragen.

Iedere maandagmorgen komen er mensen langs in 't Wieshoes in Warffum met vragen over computers, telefoons, internet of iets anders. Voor sommige mensen zijn dit ingewikkelde problemen. Juist voor deze mensen is het geweldig dat ze naar de ICT-Helpdesk in 't Wieshoes kunnen komen en tijdens het drinken van een kop koffie hun vraag kwijt kunnen.

Word jij blij van mensen helpen, ben je sociaal, heb je een smartphone en/of laptop voor dagelijks gebruik, sta je open voor een sociaal praatje en ben je (af en toe) beschikbaar op maandagochtend tijdens ons ICT-café? Dan zoeken we jou!

Stuur ons een e-mail via en/of loop binnenkort eens bij ons binnen op maandagochtend tijdens het ICT-café om kennis te maken en sfeer te proeven!

Ervaring is niet nodig, als je maar een natuurlijke interesse hebt.

Bij @vaklandhethogeland vind je een plezierige en inspirerende werkomgeving; goede begeleiding en een introductie van het werk; de mogelijkheid om bij te dragen aan de digitale ontwikkeling van volwassenen en het staat ook nog eens goed op je cv!

De Dorpsgidsen van het Hogeland, een jaar geleden opgeleid bij Vakland, hebben sinds de start van de lente een eigen site: www.dorpsgidsenhogeland.nl Op de site kan het publiek zien welke wandelingen er in de dorpen plaatsvinden, welke dorpen inmiddels een...

Leuk om te leren!
Vakland Het Hogeland is het leer- en ontwikkelprogramma voor alle inwoners van Het Hogeland. Voor jong en oud.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieWarffum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vaklandhethogeland.nl/bericht_type/gezocht-vrijwillig-begeleider-ict-helpdesk-tijdens-ons-wekelijkse-ict-cafe/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.