Commissieleden Studenten Genootschap voor Onderneming en Recht(S.G.O.R.) 18-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Commissieleden Studenten Genootschap voor Onderneming en Recht(S.G.O.R.) 18-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Commissieleden gezocht!


De sollicitatieperiode voor de S.G.O.R.-commissies is weer geopend! Je kunt dit jaar solliciteren voor de Activiteiten-, de Bedrijfsjuridiek-, de Congres-, de Corporate Game-, de ISP-, de Kleine Reis- en de Promotiecommissie.

Mocht je benieuwd zijn naar de inhoud van de commissies, lees dan de korte beschrijving hieronder of neem een kijkje op de commissiepagina . Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met .


Wees er snel bij! De sollicitatietermijn sluit binnenkort . Stuur je cv en een korte motivatiebrief, waarin je vermeldt welke commissie je wilt doen en waarom, naar .


Activiteitencommissie

Lijkt het jou leuk om activiteiten te organiseren voor de leden van het S.G.O.R., waaronder de Ondernemingstrip naar Amsterdam, het Actieve Ledenweekend en het kerstdiner? Solliciteer dan voor de activiteitencommissie van het S.G.O.R.! Samen met je commissiegenoten maak je er een leuk jaar van en tegelijkertijd leer je veel mensen kennen!


Bedrijfsjuridiekcommissie

Lijkt het je leuk om volgend jaar kwalitatief goede artikelen te schrijven over het Ondernemingsrecht of Arbeidsrecht? Word dan auteur bij de Bedrijfsjuridiek! Speel jezelf in de kijker bij potentiële werkgevers en solliciteer voor de Bedrijfsjuridiekcommissie! Nieuwsgierig hoe de artikelen eruit zien en waar wellicht jouw artikelen volgend jaar gepubliceerd worden? Kijk op www.bedrijfsjurdiek.nl .


Congrescommissie

Ben jij op zoek naar een commissie die de perfecte balans is tussen inhoud en gezelligheid? Solliciteer dan voor de congrescommissie! Samen met je commissiegenoten organiseer jij het congres van het S.G.O.R. en ben je actief betrokken bij de leukste evenementen en borrels!


Corporate Gamecommissie

Ben jij op zoek naar een uitdagende én inhoudelijke commissie? Sta jij met beide benen in de actualiteit, ben je organisatorisch sterk en wil je intensief één-op-één samenwerken met grote kantoren? Solliciteer dan voor de Corporate Game-Commissie!


ISP-commissie

Lijkt het jou leuk om samen met je commissiegenoten een onvergetelijke reis te organiseren naar een verre bestemming, met leuke uitstapjes en inhoudelijke activiteiten? Solliciteer dan voor de ISP-commissie! Samen met je commissie krijg je de kans om de mooiste studiereis ooit neer te zetten.


Kleine Reiscommissie

Binnen deze commissie organiseer jij samen met je commissie de onvergetelijke reis binnen Europa. Voorgaande jaren bezochten we Praag, Boedapest, Berlijn en Keulen. Dit jaar is het aan jou om de bestemming te bepalen! Ook organiseer je de kroegcolleges die terug op het menu zullen verschijnen. Kortom, een commissie waarin gezelligheid centraal staat!


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sgor.nl/40357-commissieleden-gezocht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.