Dagbesteding Werktheater Môi 12-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Dagbesteding Werktheater Môi 12-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Onder professionele begeleiding worden er activiteiten ondernomen waarbij theater de rode draad is die overal doorheen loopt.

Mensen die niet in deze doelgroep vallen maar wel een indicatie dagbesteding hebben en graag bij werktheater Môi willen komen, kunnen altijd contact opnemen en dan bekijken we met elkaar wat de mogelijkheden zijn.

Ben je geïnteresseerd in dagbesteding voor jezelf, familielid of naaste? Dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer of via mail

Instellingen kunnen dagbesteding inkopen of werktheater Môi op projectbasis inhuren. Hierbij valt te denken aan presentaties of workshops waarbij de spelers een centrale rol vervullen als onderdeel van een open dag of werkconferentie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op bovengenoemd telefoonnummer of e-mail adres.

Nieuws

Op zoek naar dagbesteding?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider Dagbesteding
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://werktheatermoi.nl/dagbesteding.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.