Pedagogisch Medewerker Midden Kids First COP groep 15-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Pedagogisch Medewerker Midden Kids First COP groep 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Pedagogisch medewerker Midden-Groningen

Wij zijn een van de grootste kinderopvangorganisaties van het noorden en hebben daarom de mogelijkheid om mee te bewegen met jouw wensen. Wat ons team van collega's echt typeert is hun deskundigheid en daarmee de kwaliteit die ze neerzetten. Daar zijn we natuurlijk erg trots op, want kinderen verdienen het allerbeste!

20 - 24 uur

Groningen

Omschrijving

Per direct zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de omgeving Midden-Groningen voor 20-24 uur. Je werkgebied zal Siddeburen/Schildwolde zijn. Werkdagen zijn hierbij in overleg.

Je bent in staat om zelfstandig kinderen te begeleiden en verzorgen vanuit de pedagogische visie van Kids First, maar ook ontbreekt het jou niet aan teamspirit! Je kunt goed contact onderhouden met ouders of verzorgers. Daarnaast vind je het leuk om enthousiaste stagiaires te begeleiden en ook vrijwilligers ontvang je met open armen.

Wij bieden

 • Een afwisselende baan;
 • Een contract voor 20-24 uur;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • salarisinschaling op basis van ervaring volgens CAO MKMB Kinderopvang min. € 2.539,- tot max. € 3.489,- bruto per maand (o.b.v. 36u); t/m 30 juni 2024 is dit conform CAO Kinderopvang
 • toegang tot de Kids First Academy: ons intranet en opleidingsplatform. Hier kun je gemakkelijk informatie vinden, trainingen volgen en communiceren.

Wij verwachten

 • Dat je een relevante mbo-diploma hebt (niveau 3 of 4);
 • Dat je bereidt bent om je te blijven ontwikkelen en professionaliseren;
 • Heb je een VVE certificaat? Dan is dit een pré;
 • Je hebt relevantie werkervaring, bij voorkeur al binnen de kinderopvang;
 • Je hebt een betrokken houding en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Dan kun je contact opnemen met teammanager Marleen Dost via .

Solliciteren:
Word je al blij bij het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met cv en motivatie via de mail

Kids First Academy

Ontdek alles op ons speciale platform, de Kids First Academy! Hier vind je essentiële informatie, zoals richtlijnen en protocollen voor je werk. Ontdek ook diverse modules en leerpaden om je op jouw eigen manier verder te ontwikkelen.

Doe de diploma check!

Ben je benieuwd of jouw diploma voldoet aan de vereisten voor de functie van pedagogisch medewerker, of dat je mogelijk met een aanvullend certificaat bij ons kunt beginnen? Voer simpelweg de naam van je diploma in en ontdek het direct.


Een reiskostenvergoeding, of je nu met de fiets, de bus of met de auto komt

Een tegemoetkoming in je zorgverzekering en korting op kinderopvang wanneer je jouw eigen kind(eren) plaatst bij Kids First;

Nieuwsgierig naar het sollicitatieproces bij Kids First?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]2539 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijkidsfirst.nl/vacatures/pedagogisch-medewerker-midden-groningen-siddeburen-schildwolde/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.