DevOps Engineer TopX-Group 07-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. DevOps Engineer TopX-Group 07-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij de enthousiaste DevOps engineer die met een frisse blik ons team komt versterken? Met jouw twee jaar (of meer) ervaring, ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Bij TopX krijg je de kans om te groeien en te schitteren!

Over TopX

Wij zijn TopX, een dynamische speler op de ICT-markt van Noord-Nederland. Met een divers klantenportfolio in sectoren zoals overheid, verzekeringen, energie, zorg, onderwijs en productie, zijn wij een gevestigde naam. Onze consultants zijn de brug tussen Business en IT, zij adviseren en implementeren oplossingen in diverse expertisegebieden. Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal; neem het initiatief en wij ondersteunen je ambities.

Wat ga je doen?

Als DevOps-er bij TopX ga je aan de slag met zowel ontwikkeling als beheer van meerdere applicaties. Daarnaast zorg je voor de implementeerbaarheid én beheersbaarheid van deze applicaties en controleer je of producten voldoen aan de gevraagde kwaliteit. Je bent in staat om te werken met verschillende technologieën en systemen en hebt de vaardigheid om nieuwe technologieën snel te leren en toe te passen. Je kunt goed samenwerken met verschillende partijen binnen de organisatie. Als analytische, nauwkeurige, flexibele professional functioneer je goed in een team en je bent resultaatgericht. Jouw communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen in klanten maken jou een waardevolle aanwinst voor ons team.

Wat bieden wij jou?

Een werkgever die jou ziet staan, uitdagende projecten in Noord-Nederland, en de vrijheid om je loopbaan naar eigen inzicht vorm te geven, ondersteund door een royaal opleidingsbudget. En natuurlijk, een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief een bonus- en mobiliteitsregeling, een competitief salaris en een informele sfeer met leuke sociale activiteiten.

Wat breng jij mee?

Met jouw ervaring op het gebied van software ontwikkeling, technisch en functioneel beheer, kennis van Continuous Delivery en Continuous Integration (CD/CI), configuratiebeheer, databases, datamanagementvraagstukken en Cloud inrichting en ervaring in een Agile/Scrum/DevOps omgeving, ben jij de persoon die we zoeken! Het is een pré als je ook nog kennis hebt van bijvoorbeeld JAVA, SpringBoot, Angular, HTML, Datapower, ESB, MQ, SQL, Jenkins,Git, Ansible, Docker, Kubernetes, Linux, Mule, of OpenStack en van TOPdesk, Jira en/of vergelijkbare systemen. Kom bij TopX en laat zien wat je in huis hebt!

Enthousiast? Solliciteer meteen!

Wil je meer weten over de vacature of hoe het is om bij TopX te werken, bel of mail ons. We vertellen je alles wat je wilt weten!

Margot Volten, 06-10310971

Erna Hogeveen, 06-51298818

mailen kan via welkom@topx-group.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDevops Engineer
Indicatie salaris (min – max]2500 – 5250
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenswelkom@topx-group.nl , 610310971 https://www.topx-group.nl/
Type contractVast
BrancheICT, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.