Diabetesverpleegkundige Vereniging Dorpshuis Ezinge 28-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Diabetesverpleegkundige Vereniging Dorpshuis Ezinge 28-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben je een ervaren verpleegkundige met specialiteit Diabetes? Haal je veel voldoening uit het coachen en informeren van patiënten en het adviseren van medici? Dan zoeken wij jou! We bieden jou de mogelijkheid voor afwisseling en uitdaging van je werkgebied.

Zou je alvast willen kennismaken met collega voordat je solliciteert? Wil je alvast sfeerproeven op ons kantoor in Groningen? Laat het ons dan weten, dan plannen we samen een afspraak in.

De Diabetesdienst van Certe
De Diabetesdienst ondersteunt huisartsen bij de zorg voor patiënten met diabetes. We streven samen naar een hoge kwaliteit en goede continuïteit van zorg voor deze patiënten binnen de huisartsenpraktijk. De Diabetesdienst voert periodieke controles uit bij ca. 7.000 patiënten in Groningen en Friesland. Ze adviseert huisartsen over diabetesmedicatie en stelt daarnaast patiënten in op Insuline, GLP-1 of FreeStyle Libre. Dit alles in samenwerking en overleg met de huisartsen en praktijkverpleegkundigen in de regio. Het team bestaat uit 35 binnen- en buitendienstmedewerkers, (diabetes)verpleegkundigen, PA's en artsen. Wegens het vertrek van één van onze diabetesverpleegkundigen zoeken wij een Diabetesverpleegkundige voor 16-36 uur per week . De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze locatie aan de Paterswoldseweg in Groningen , op route door de regio naar de patiënten toe of vanuit huis.

Wat houdt de functie in?
Als diabetesverpleegkundige bij Certe heb je een zeer afwisselende baan waarin je specifieke verpleegkundige zorg aan patiënten met diabetes verleent. Je gaat regelmatig met de Certe auto op pad naar de patiënt voor een huisbezoek. Samen met de patiënt stel je een behandelplan op. Je informeert de patiënt over de behandeling en coacht de patiënt in de meest adequate behandeling. Je bezoekt een patiënt vaak vier keer thuis. Daarna heb je een bepaalde periode (van een half jaar, tot een jaar) intensief telefonisch contact met de patiënt en/of diens naasten om de patiënt goed 'in te regelen'. Na deze periode draag je de zorg van de patiënt weer over aan de huisarts. Uiteraard zorg je voor een correcte administratie volgens de geldende standaarden en protocollen.

Hoe ziet een dag eruit van een diabetesverpleegkundige bij Certe? Lees hier het verhaal van .

Afwisseling
Droom je van meer afwisseling in je functie? Bijvoorbeeld op organisatorisch vlak of met de invoering van een kwaliteitssysteem? We verkennen graag met jou waar wij jouw kwaliteiten verder kunnen inzetten, nadat je bent ingewerkt.

Wat heb je nodig?
• Je beschikt over een opleiding hbo-verpleegkunde en hebt een geldige BIG-registratie.
• Je bent bevoegd tot het voorschrijven van UR-geneesmiddelen op het gebied van diabetes mellitus.
• Je bent communicatief sterk, kan patiënten goed informeren en coachen.
• Je hebt empathisch vermogen en oog voor de patiënt.
• Je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
• Je bent in het bezit van het rijbewijs B.

Wij bieden jou...
Een afwisselende baan in een dynamische omgeving. Als gediplomeerd diabetesverpleegkundige met voorschrijf bevoegdheid en relevante werkervaring bieden wij jou meteen een dienstverband voor onbepaalde tijd aan.

Jouw salaris ligt tussen € 3.606,00 en € 5.084,00* en alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen. Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. *Salarisniveau per juni 2024.

Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waaraan jij als medewerker kunt deelnemen. Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden.

Certe kent een actief beleid als het gaat om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zo hebben wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je de mogelijkheid hebt om je sportabonnement uit te ruilen of met voordeel een (elektrische) fiets aan te schaffen.


Zou je alvast kennis willen maken met een collega of zou je eens willen sfeerproeven op onze locatie, voordat je solliciteert? Laat het ons dan weten, dan plannen we samen een afspraak in.

Telefonisch contact opnemen kan als volgt:
• Maaike Zuur-Telgen, medisch manager, via telefoonnummer:
• Sander van der Meulen, bedrijfskundig manager, via telefoonnummer:

Solliciteren?
Je mag naar keuze een brief, CV of filmpje insturen of simpelweg verwijzen naar je profiel op LinkedIn.
Reageer uiterlijk 19 mei via de knop 'Solliciteer' om jouw interesse kenbaar te maken.

Sluitingsdatum 20-05-2024 Aantal uur per week 16 - 32 uur Soort aanstelling Fulltime Locatie Groningen Vacaturenummer 24.031

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDiabetesverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3606 – 5084
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.certe.nl/werken-bij/vacatures/diabetesverpleegkundige-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.