Docent Vastgoed Hogeschool Tio 08-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Docent Vastgoed Hogeschool Tio 08-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Logo TIO Business school

  1. Docent Vastgoed

Tot en met 23 mei 2024 heb je de tijd om te reageren!

Dienstverband:
4 - 12 uur.

Type functie:
Docent

Locatie:
Groningen

Opleidingsniveau:
Master

Stimuleer jij studenten om het beste uit zichzelf naar boven te halen?

Heb jij altijd al willen lesgeven, maar is het er tot nu toe nog niet van gekomen? Wil jij je praktijkervaring overdragen aan studenten en hen motiveren om te excelleren in jouw vakgebied? Of ben je als ervaren docent toe aan nieuwe werkomgeving? Solliciteer dan bij Tio Business School.

De functie

• Je verzorgt Nederlandstalig onderwijs op het gebied van Vastgoed. Je geeft hbo vakken zoals Vastgoedexploitatie, Vastgoedmanagement en de minor Vastgoed projectontwikkeling. Met deze vakken zorg je dat jouw student de vastgoedprofessional van de toekomst wordt.
• Onderwerpen die in deze module aan bod komen zijn dienstverleningsconcepten voor klanten en huurders, (inter)nationale wet- en regelgeving en leegstandbeheer.
• Je bereidt lessen voor en evalueert ze;
• Je beoordeelt praktijkopdrachten en/of tentamens;
• Je draagt samen met collega's van andere Tio-vestigingen bij aan de verdere verbetering van de leerlijn Vastgoed.

Wat vragen wij van jou

Je beschikt in elk geval over:
• Een diploma op masterniveau;
• Minimaal 3 jaar werkervaring als projectontwikkelaar of in aan- en verhuur van vastgoed.
• Een enthousiaste instelling en een goede dosis humor.

Wat biedt Tio?

• Een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste docenten uit de praktijk;
• Opleiding en training. Heb je geen leservaring? Geen probleem. Bij Tio volg je altijd een meerdaagse introductietraining. Daarnaast bieden we jou, ook als je een ervaren docent bent, een uitgebreid pakket aan didactische en verdiepende opleidingen. Ook heb je onbeperkt toegang tot de Online Academy, een online leeromgeving waar je trainingen en webinars kunt volgen;
• Flexibiliteit. Je kunt je dienstverband bij Tio combineren met je eigen werkzaamheden. In onderling overleg bepaal je hoeveel uren je werkt;
• Betrokkenheid. Naast je docentschap bieden wij jou diverse mogelijkheden om bij Tio en de studenten betrokken te zijn. Denk aan het ontwikkelen van lesmateriaal en tentamens, of het geven van voorlichtingen;
• Bereikbaarheid. Onze vestiging in Groningen ligt centraal en bevindt zich op loopafstand van het station.

Over Tio

Wij zijn Tio Business School. De beste hogeschool van Nederland. Tio is een particuliere onderwijsinstelling waar de student centraal staat. De plek waar jonge talenten de ruimte krijgen de beste versie van zichzelf te worden. Om verder te komen, in hun carrière én in het leven.
We verzorgen erkende hbo-, mbo-, Ad- en MBA-opleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 1500 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt hoog aangeschreven in diverse onafhankelijke studiegidsen en onderzoeken. Tio is onder andere uitgeroepen tot de beste kleine hogeschool door de Keuzegids. Tio staat voor:

  • Persoonlijk. We werken met kleine klassen van gemiddeld 10 studenten. Hierdoor heb je persoonlijk contact met je studenten en kun je hen individueel begeleiden en laten groeien.
  • Excellent. We stimuleren studenten om te excelleren. Als docent krijg jij alle ruimte om studenten te helpen zich in jouw vak te verdiepen.
  • Ondernemend. We zijn ondernemend, flexibel en reageren snel op actuele ontwikkelingen.

Interesse?

Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteren kan tot en met de einddatum via de knop 'solliciteer', onderaan deze pagina. Let op: deze functie start op 1 september 2024. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met ; Tio Groningen; .
Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt!

Wil je als docent op verschillende vestigingen werken? Of wil je verschillende vakken geven? Geef in de motivatie aan wat jouw wensen zijn.

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Tio's helpdesk is via de bereikbaar bij eventuele technische problemen bij het solliciteren.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)4 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tio.nl/vacatures/overzicht/10072/docent-vastgoed/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.