Ergotherapeut Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Ergotherapeut Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij een gedreven Ergotherapeut die het verschil wil maken in de zorg voor onze cliënten? Als enthousiaste professional werk je nauw samen met diverse zorgdisciplines om hoogwaardige ergotherapeutische zorg te bieden, zowel individueel als in groepsverband. Je bent niet alleen bezig met het verlenen van zorg, maar ook met het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen het vakgebied. De werkzaamheden omvatten een breed scala aan ergotherapeutische diensten, zowel in de eerste lijn als op woonzorg- en revalidatieafdelingen. Op de revalidatieafdelingen streven zij voortdurend naar innovatieve benaderingen om de beste zorg te bieden, waarbij zij rekening houden met de toekomst van de zorgsector. Zij nodigen je uit om actief deel te nemen aan deze ontwikkelingen en jouw ideeën te delen over de toekomst van de zorg. Als jij klaar bent voor een uitdagende en inspirerende rol waarin jouw creatieve vaardigheden en toewijding aan de ouderenzorg samenkomen, dan kijken we ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Laten we samen ontdekken hoe jij het beste tot je recht komt binnen ons team en hoe we samen kunnen bouwen aan een betere toekomst voor de cliënten.

Waar kun je bij ons op rekenen?

 • Een salaris tussen de €3798,82 en €5451,66 o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Goede (secundaire)arbeidsvoorwaarden, een eindejaarsuitkering én een goede pensioensopbouw;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget gericht op vakinhoudelijke opleidingen en trainingen;
 • Afwisselende opdrachten en doelgroepen om jouw ervaring uit te breiden.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister of je bent bijna klaar met je studie; 
 • Je hebt affiniteit met het werken met ouderen; 
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit; 
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden; 

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Ergotherapeut die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3799 – 5452
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108213581?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.