Gebiedsconsulent Woningstichting Wierden en Borgen 17-01-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Gebiedsconsulent Woningstichting Wierden en Borgen 17-01-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen?

 • Adviseren, interveniëren en coördineren bij sociale problematiek
 • Monitoren van de leefbaarheid
 • Overleggen met huurdersorganisatie en bewonerscommissies
 • Bijdragen aan de prestatieafspraken
 • Uitvoeren eigenaarsrol in de VvE's

Wie ben jij?

 • Een energieke persoonlijkheid
 • HBO werk- en denkniveau
 • 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Wat bieden we jou?

 • 28 - 32 uur per week
 • Jaarcontract met kans op een vast dienstverband
 • € 3.716,- tot € 4.887,- bruto o.b.v. 36 uur
 • Opleiding en cursussen
 • Mogelijkheid tot (gedeeltelijk) thuiswerken met passende vergoeding

Hoe maak jij het verschil als gebiedsconsulent?

In deze veelzijdige functie maak je het verschil door de verbinding aan te gaan met bewoners(groepen), huurdersorganisaties, gemeenten en maatschappelijke organisaties werkzaam in het werkgebied. Je weet wat er speelt en wat er nodig is en draagt actief bij aan oplossingen. Je werkt mee aan het maken van wijk- en dorpsvisies, wijkplannen en levert een bijdrage aan de prestatieafspraken.

Ook werk je nauw samen met de wijkbeheerder. Waar jij bij zware overlastzaken bemiddelt of begeleidt, pakt je collega met ondersteuning van jou de eenvoudige overlastzaken op. Verder kun je ingezet worden bij leefbaarheidsprojecten en beheer je de inzet van het leefbaarheidsbudget.

We willen dat onze huurders in leefbare buurten en wijken wonen. Hierin staan we niet alleen. Dit is een gedeelde opgave met andere woningcorporaties en gemeenten. Daarom zoeken we actief de samenwerking met hen op.

Om te weten wat er speelt in onze buurten en wijken zijn we zichtbaar, hebben we een sterk netwerk en signaleren we pro-actief leefbaarheidsvraagstukken of risico's. We dragen daarom bij aan gebiedsvisies, starten leefbaarheidsprojecten op, maar kijken ook breder. Spelen thema's als armoede, eenzaamheid of zijn er zorgvraagstukken?

Als woningcorporatie kunnen we niet als enige zorgdragen voor leefbare buurten en wijken, dus we gaan actief de verbinding aan en betrekken andere maatschappelijke partners en bewoners.

staat voor 'tevreden huurders'

Tevreden huurders hebben een huis waar ze zich thuis voelen. De afdeling Wonen zorgt van A tot Z voor onze huurders. Van het opleveren en betrekken van een nieuwe woning tot het afhandelen van vragen en oplossen van problemen. Wanneer het nodig is staan wij voor huurders klaar. Of het nou gaat om een telefoontje over een reparatieverzoek of het voeren van een keukentafelgesprek, onze huurders voelen zich gehoord en gezien. We werken hard om dit te bereiken. Dit doen we gastvrij.

Dit is het team

Wij zijn een enthousiast, betrokken en daadkrachtig team bestaande uit (nu nog) 3 gebiedsconsulenten en 3 wijkbeheerders. De huurder staat voorop bij ons! Ieder teamlid staat individueel voor het bereiken van de resultaten in het werkgebied. Maar, samen hebben we meerwaarde en zijn we van alle markten thuis.

Hoe ziet je werkweek eruit?

Op dinsdagochtend hebben we wekelijks een teamoverleg. Dinsdag is ook de dag dat alle collega's van wonen aanwezig zijn. Samen met je collega's bespreek je de lopende zaken. Gezamenlijk constateren jullie dat in de uitstroom van begeleid wonen naar onze woningen verbeteringen mogelijk zijn. Jullie plannen een afspraak en benaderen onze partners om te kijken of we aan de voorkant een aantal verbeteringen kunnen doorvoeren.

Na de lunch stap je in de auto. Er is een zware overlastzaak en samen met de wijkagent ga je op huisbezoek. Jullie bespreken na afloop welke vervolgstappen jullie gaan ondernemen. Op de weg terug naar kantoor rijd je nog even door de wijk waar je laatst een leefbaarheidsproject hebt afgerond. Wat een verschil met vorig jaar!

Dit bieden wij

 • Ontwikkelprogramma om als team en als individu goede en uniforme invulling te geven aan de functie.
 • Jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget van € 900 (bij fulltime dienstverband).
 • Een functie voor 28 - 32 uur per week.
 • Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Een salaris van max € 4.887,- bruto bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van ervaring.

Plezier en een maatschappelijke bijdrage
We bieden je een leuke functie met uitdaging in een organisatie die volop in beweging is. Een functie waarin je een maatschappelijke bijdrage kan leveren en zo bijdraagt onze missie: Waardevol Wonen van Stad tot Wad!

Stap 1: Motivatie en CV sturen

Met een klik op de rode knop 'Solliciteer!'' mail je ons je motivatie en CV. Je ontvangt daarna automatisch een ontvangstbevestiging.

Stap 2: Onze reactie

Wij beoordelen de binnengekomen sollicitaties. Zijn we nieuwsgierig, zien we raakvlakken en leren we je graag beter kennen? Dan ontvang je binnen 5 werkdagen na de sluitingsdatum een uitnodiging voor een eerste gesprek.

Besluiten we je niet uit te nodigen? Dan ontvang je een bericht via de mail.

Willen we na het eerste gesprek graag met je verder? Dan bellen we binnen 5 dagen over het vervolg. Dit kan een tweede gesprek zijn of een arbeidsvoorwaardengesprek.

Ook als we je afwijzen bellen we je. We leggen dan de reden uit.

De sollicitatieprocedure ronden we af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

Je krijgt een e-mail met daarin formulieren om persoonlijke gegevens aan te leveren. En een uitnodiging voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Na afloop van je gesprek ontvang je een e-mail met een bevestiging van de gemaakte afspraken.

Gefeliciteerd, je wordt onze nieuwe collega! Je tekent het contract en we maken alles administratief voor je in orde.

Mail je motivatie en CV vóór 29 januari 2024

Je kunt deze richten aan Esther Smit, HR-adviseur . Vragen over de functie kun je stellen aan een van je toekomstige collega's. Vraag naar , Annelies of Stefanie. Bij afwezigheid kun je contact opnemen met team HR. We zijn bereikbaar op telefoonnummer . De gesprekken zijn op woensdag 14 februari 2024.

Kantoor
De Vlijt 30
9781 NR Bedum


Telefoonnummer


E-mailadres
p&


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWoonconsulent
Indicatie salaris (min – max]4887 – 4887
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.wierdenenborgen.nl/vacatures/gebiedsconsulent

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.