GZ-psycholoog - Justitiële Inrichtingen Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. GZ-psycholoog – Justitiële Inrichtingen Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

De penitentiaire inrichtingen in het Noorden staan bekend als een van de meest veelzijdige gevangenissen in Nederland, waar jij als GZ-psycholoog echt het verschil kunt maken. Als GZ-psycholoog binnen de penitentiaire inrichting ben jij een cruciale speler in het zorgsysteem voor gedetineerden. Jij leidt het psychisch-medische team en zorgt voor op maat gemaakte geestelijke gezondheidszorg voor een diverse groep gedetineerden, waarvan meer dan 50 nationaliteiten vertegenwoordigd kunnen zijn. Sommigen van de gedetineerden kampen met complexe problemen, zoals verslaving, persoonlijkheidsstoornissen of psychoses, vaak al voorafgaand aan hun detentie. Jouw focus ligt op het behandelen van stoornissen en het bevorderen van een gezonde terugkeer van gedetineerden in de samenleving.

Als GZ-psycholoog fungeer jij als regiebehandelaar op de unit(s), waarbij jij nauw samenwerkt met andere behandelaren om de beste zorg te bieden. Jouw agenda is gevuld met gesprekken met gedetineerden, maar jij staat als GZ-psycholoog altijd paraat om in te grijpen bij onverwachte situaties, zoals zorgwekkend gedrag of beoordelingen van gedetineerden in isolatie. Daarnaast speel jij een belangrijke rol bij het inschatten van risico's bij de komst van nieuwe gedetineerden en het nemen van gepaste maatregelen.

In het Noorden heb je meerdere locaties als het gaat om penitentiaire inrichtingen. Jij werkt hoofdzakelijk vanuit één locatie, maar indien nodig ben jij inzetbaar op de andere locaties. Jij gaat werken in dagdiensten. Voor velen die de stap hebben genomen, ervaren het werken binnen een penitentiaire inrichting als verrassend en passend bij hun capaciteiten. Vooraf wisten zij niet precies wat zij konden verwachten. Binnen de penitentiaire inrichting biedt het werken als GZ-psycholoog een breed scala aan uitdagingen en mogelijkheden. Jij hebt de ruimte en autonomie in jouw diagnose en behandeling. Als GZ-psycholoog krijg jij volop de mogelijkheid om behandelmethodieken door te ontwikkelen gericht op de doelgroep en jij hebt te maken met een brede range in behandelingen en ondersteuning van cliënten.

Dit bieden wij jou:

  • de mogelijkheid tot een vast contract voor 28-32 uur per week;
  • salaris conform CAO Rijk schaal 12: € 4.753,33 - € 7.022,22;
  • reiskostenvergoeding van €0,23 euro per gereden km, ongelimiteerd! Mogelijkheid tot leen leaseauto;
  • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
  • gepersonaliseerd opleidingsaanbod voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • jij hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog;
  • jij beschikt over een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de GZ-psycholoog - Justitiële Inrichtingen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]4753 – 7022
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216685?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.