Traineeship Basisarts Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Traineeship Basisarts Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij als (toekomstige) basisarts op zoek naar een plek waar jij je breed kunt oriënteren? Of heb je jouw richting gevonden en wil je brede ervaring opdoen, voordat jij met de vervolgopleiding start? Dan biedt Maandag® jou de ultieme loopbaanmogelijkheid. Stel met ons jouw eigen loopbaanpad samen!

Traineeship

Gedurende twee jaar werk jij binnen twee of drie specialismen. Welke dat zijn, is aan jou! Per specialismen word jij 12 of 8 maanden ingezet. Wij vinden het belangrijk om gedurende het traineeship jou optimaal te faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg jij tijdens het traineeship een ontwikkelassessment van de Maandag® Academy. Een mooi uitgangspunt ter ondersteuning van het behalen van jouw persoonlijke leer- en ontwikkeldoelen.

Geef bij je sollicitatie aan welke specialismes jij van dichtbij zou willen bekijken. Dat kunnen de volgende zijn: Ouderenzorg, Jeugdgezondheidszorg, Psychiatrie, Gehandicaptenzorg, Verslavingsgeneeskunde en Bedrijfsgeneeskunde. Ben jij geïnteresseerd in een ander specialisme die er (nog) niet tussen staat? Geef dit dan zeker aan en dan zullen wij samen naar de mogelijkheden kijken.

Als trainee werk jij als basisarts en coördineer jij de zorg en het werk op de afdeling. Jij verleent (complexe) zorg en begeleidt andere collega's van de afdeling. Jij werkt onder supervisie van de medisch specialisten en werk jij nauw samen met andere basisartsen en AIOS. Er wordt veel multidisciplinair gewerkt, waardoor jij veel in contact staat met collega’s van andere specialismen en afdelingen.

In dit traject word jij als basisarts begeleid door het team Zorg & Welzijn bij Maandag® en een medisch specialist. Wij helpen jou met het plannen van je loopbaanpad, zijn het aanspreekpunt gedurende de tijd dat jij hier werkzaam bent en wij denken graag mee in mogelijkheden. Op de afdeling word jij ook nog gekoppeld aan de supervisor van het betreffende specialisme. Jou voortgang wordt besproken. Zo is er voor vragen en jouw ontwikkeling altijd iemand betrokken.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salarisschaal 65 conform desbetreffende CAO;
 • lease-auto;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • groot netwerk aan zorginstellingen, die je volop mogelijkheden biedt voor een ideale route richting een specialisatie;
 • opleidingsaanbod.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde opleiding Geneeskunde;
 • een student in de laatste fase van het coschap;
 • een geldige BIG-registratie;
 • jij bent in het bezit van een AGB-code;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften. .

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Traineeship Basisarts die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasisarts
Indicatie salaris (min – max]5319 – 7137
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108211291?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.