Hoofd Finance & Control elk 13-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Hoofd Finance & Control elk 13-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij een kei met cijfers? Ben jij iemand die op de kleintjes let? En zijn onze financiën bij jou in goede handen? Lees dan snel verder!

elk® is een jong familiebedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren en transformeren van bestaand vastgoed. Ons motto? Geen gedoe! Geen gedoe voor opdrachtgevers, geen gedoe voor bewoners en geen gedoe voor onze collega's. Met inmiddels zo'n 900 gedreven mensen, verdeeld over 16 vestigingen in Nederland, blijven we verder groeien.

Vanwege die groei zijn we op zoek naar een Hoofd Finance & Control voor regio Noord-Oost. Je standplaats is onze locatie in Enter. In deze functie ben je onderdeel van het managementteam voor de regio. Je rapporteert rechtstreeks aan onze financieel directeur, met wie je nauw samenwerkt om maximale resultaten te behalen én te behouden. Je beheert de financiële controles en rapporteert daar regelmatig over. Je bewaakt de (financiële) voortgang van onze lopende projecten. Daarvoor heb je maandelijks afstemming met onze projectleiders.

Samen met de regiodirecteur stel je budgetten en prognoses voor de komende periode (ongeveer anderhalf jaar) vast. Je stuurt een aantal financiële collega's in de regio aan én bent onderdeel van het landelijke finance team.

Ben jij degene die we zoeken?

Je bent sociaal, empathisch, communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Je kunt hoofd- en bijzaken scheiden en weet - ook in de dynamiek van onze branche - de juiste prioriteiten te stellen. Je bent bekend met AFAS en beschikt over 5-10 jaar relevante werkervaring. Afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde, krijg je gepaste ondersteuning om snel in je functie te groeien. Je denkt en werkt op hbo-/wo-niveau en hebt een relevante opleiding afgerond, zoals bedrijfseconomie of accountancy. Heb je ervaring met projectbewaking en het aansturen van mensen? Dan is dat mooi meegenomen!

Wat heeft elk® groep jou te bieden?
Behalve een gezellige en informele werksfeer:

 • krijg je een uitstekend salaris dat elke 4 weken uitbetaald wordt. Je ontvangt dus standaard een 13e maand
 • heb je 25 vakantiedagen plus een aantal ATV-dagen
 • zorgen wij voor een laptop, mobiel en een leaseauto, die je ook privé mag gebruiken
 • is hybride werken mogelijk (natuurlijk zien we je graag op kantoor, maar deels vanuit huis werken is ook mogelijk)
 • heb je veel vrijheid in je eigen werk
 • staan je collega's altijd voor je klaar
 • hebben we bijzonder mooie projecten
 • krijg je voldoende doorgroeimogelijkheden
 • én heb je geen gedoe !

elk® besteedt echt aandacht aan medewerkers, zo krijg je:

Een ingerichte werkplek, met laptop en telefoon. Een welkomstpakket met leuke cadeaus. Een uitgebreid inwerkprogramma dat we aanpassen aan jouw ervaring, kennis en behoefte.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofd Financiële Administratie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbij.elk.nl/vacancies/hoofd-finance-control

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.