Servicecoördinator VHZ 06-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Servicecoördinator VHZ 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij VHZWerken bij VHZ

  • De oranje VW Transporters van Kozijn Service Nederland.

Servicecoördinator

Ben jij een echte regelaar? Wordt je blij van het ontzorgen van de klant en hou je het overzicht over meerdere lopende projecten? Dan zoeken wij jou!

Wat wij bieden

Een salaris tussen de 2.500 - 3.500 bruto per maandEen contract voor 32 - 40 uur per week Prestatiegerichte jaarbonus

Uitzicht op een vast contract bij verlenging Persoonlijke doorgroei mogelijkheden in zowel kennis als functie binnen een snel groeiende organisatie Een goede balans tussen werk en privé

Servicecoördinator

  • Groningen , Wassenaar

  • 32 - 40 uur per week
  • € 2.500 - 3.500 bruto per maand
  • MBO

Twijfel niet en stuur ons een berichtje naar .

Wat ga je doen als servicecoördinator?

Als servicecoördinator ben je het eerste aanspreekpunt van onze particuliere klanten en grote opdrachtgevers. Je draagt zorg voor de opvolging en afhandeling van een diversiteit aan meldingen, zowel telefonisch als via de mail. Je analyseert de vraag en stelt de storingsdiagnose vast. Vervolgens vertaal je dit naar een werkorder en plan je aan de hand daarvan de werkzaamheden in bij onze servicemonteurs. Uiteraard heb je ook met onze servicemonteurs veelvuldig contact, aangezien je verantwoordelijk bent voor de dagplanning met al de uitdagingen die daar bij komen kijken. Hierdoor is bij KSN geen dag hetzelfde!

Werken bij KSN

Wij zijn dé reparatiespecialist op het gebied van kozijnen, hang- en sluitwerk. Naast het preventief onderhouden van een bestaand systeem en het repareren van hang- en sluitwerk kan Kozijn Service Nederland (KSN) het profiel herstellen en er weer als nieuw uit laten zien. Samen zorgen we ervoor dat elk kozijn de aandacht krijgt die het nodig heeft of die het verdiend!

Wat ons als bedrijf uniek maakt is de focus op herstel in plaats van vervanging. Dit vergt vakmanschap, expertise en creativiteit van onze servicemonteurs waardoor de meest uiteenlopende storingen & reparatieverzoeken snel en adequaat op locatie worden hersteld. Het maakt tegelijkertijd het werk erg afwisselend en iedere klus uniek.

Ondanks dat we meestal bij de klant aan het werk zijn, zijn er genoeg momenten waarop jij je collega's persoonlijk ziet en spreekt. We organiseren toolbox sessies, vrijdagmiddag borrels en koffiemomenten. Naast gezelligheid kun je tijdens deze momenten kennis opdoen, ervaringen delen en vragen stellen.

Wat vragen wij van jou?

Als servicecoördinator ben jij niet bang om de telefoon op te pakken om een klant of monteur te bellen en heb jij een klantgerichte instelling. Jij spreekt en schrijft goed Nederlands en bent zelfstandig, flexibel, en stressbestendig. Affiniteit met techniek is noodzakelijk om in deze functie te slagen!

Verder beschik jij over:

  • Een enthousiaste persoonlijkheid met MBO of HBO denkvermogen en daarbij een technische en/of commerciële achtergrond

  • Goede communicatieve eigenschappen

  • Oplossingsgerichtheid en ervaring in het werken met een ERP (software) pakket

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

We nemen spoedig contact met je op.

Burgemeester Roelenweg 13-B
8021 EV Zwolle

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Coördinator
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijvhz.nl/vacatures/service-coordinator-ksn

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.