Medewerker Jeugd & Educatie - Medewerker Jeugd & Educatie Forum Groningen 02-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Medewerker Jeugd & Educatie – Medewerker Jeugd & Educatie Forum Groningen 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Medewerker Jeugd & Educatie

Kom jij werken in het Forum, de bruisende huiskamer van de stad Groningen?

Zeven dagen per week de plek om weg te dromen bij een film, mee te denken bij een talkshow, een expositie te bezoeken, je laptop open te klappen, een boek te lenen of lezen, een cursus te volgen, te eten of een kop koffie te drinken. Tijdens je ronde door het gebouw word je verrast door de leukste events en geniet je ondertussen van het fantastische uitzicht over de stad.

Forum Groningen. Niet alleen de zinderende huiskamer van de stad Groningen aan de Nieuwe Markt, maar ook de Forumbibliotheken in de wijken de Wijert, Lewenborg, Beijum, Selwerd, Vinkhuizen, Hoogkerk, Haren en Ten Boer.

Het Forum staat met een breed programma stil bij de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Er komen meerdere functies samen: bibliotheek, basisvaardigheden, jeugd & educatie, film, exposities, Storyworld, programmering en zakelijke events en commercie. Ons doel is om bezoekers en publiek nieuwsgierig te maken, te informeren, inspireren en verrassen. Op een manier waarop zoveel mogelijk mensen kunnen aanhaken of meedoen. Een leven lang kunnen leren. De toekomst is immers van iedereen!

Forum Groningen is een levendige en veelzijdige culturele organisatie waar activiteiten voor alle leeftijden plaatsvinden. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor de gastvrijheid naar onze bezoekers en het programma van het Forum aan de Nieuwe Markt en de acht Forum-bibliotheken in de gemeente Groningen. We zijn een organisatie met 150 medewerker en 150 vrijwilligers met een mix van jong en oud en met een informele werksfeer en aandacht voor elkaar.

Voor ons team jeugd & educatie zijn we op zoek naar een

Medewerker Jeugd & Educatie (16-28 uur per week)

Als Medewerker Jeugd & Educatie werk je binnen de publieksservice op de afdeling Jeugd & Educatie. Je bent onder andere werkzaam in Wonderland, onze dynamische interactieve jeugdafdeling, locatie Nieuwe Markt. Je werkt hier door de week en af en toe in het weekend.

Daarnaast ondersteun je de Lees & Mediaconsulent in twee wijken in de stad bij het uitvoeren van educatieprogramma's voor de leeftijd 0-12 jaar. Je voert ook (buitenschoolse) jeugdactiviteiten in de bibliotheek uit, zoals Kleintje Koffie en de Clubhuizen, en je begeleidt groepsbezoeken.

Wat we van je verwachten:

 • Je pakt werkzaamheden makkelijk en snel op en je kunt zowel zelfstandig werken als prettig samenwerken;
 • Je hebt feeling met de doelgroep 0-12 jaar;
 • Je beschikt over voldoende digitale vaardigheden om je onze systemen snel eigen te maken;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Je houdt van interactie & improviseren en je kunt inspelen op de interesses van kinderen;
 • Je bent flexibel inzetbaar waarbij we verwachten dat je op meerdere dagen zowel door de week als in het weekend inzetbaar bent;
 • Je bent in alle Forumbibliotheken inzetbaar;
 • Een energieke persoonlijkheid met hands- on mentaliteit;
 • Wij bieden:

Een aanstelling voor minimaal 16 en maximaal 28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van één jaar, die bij wederzijdse tevredenheid kan worden verlengd. De functie is ingedeeld in schaal 5 van de cao Openbare Bibliotheken, functieprofiel medewerker Service & Informatie III (tussen € 2.102 en € 2.968 op basis van 36 uur per week).

Je komt te werken tussen enthousiaste mensen in een levendige werkomgeving binnen een team met 15 collega's. We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk ontwikkelt en faciliteren hier ook in. Als Forum-medewerker profiteer je van de faciliteiten die we te bieden hebben, zoals onder meer gratis naar film, toegang tot Storyworld en exposities en een gratis bibliotheeklidmaatschap.

Interesse?

Wil je meer weten over de vacature dan kun je contact opnemen met , Wonderland via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCombinatiefunctionaris
Indicatie salaris (min – max]2102 – 2968
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)16 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.forum.nl/vacaturebeschrijving/medewerker-jeugd-educatie-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.