Orthopedagoog Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Orthopedagoog Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij als Orthopedagoog stressbestendig, analytisch en heb je ervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg? Dan is Maandag® per direct op zoek naar jou!

Voor een zorginstelling in de provincie Groningen zijn we op zoek naar een Orthopedagoog binnen de gehandicaptenzorg (uren in overleg). Het betreft een doelgroep waarbij sprake is van een

verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek, of een combinatie van verschillende problematiek. Je houdt je bezig met behandeltrajecten en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorgverlening. Daarnaast begeleid en ondersteun je de begeleiders en geef je voorlichting ter verbetering van de vakkundigheid. Het voeren van behandelgesprekken met cliënten, multidisciplinair samenwerken, adviseren van collega’s en kunnen omgaan met onverwachte situaties zijn een greep uit je takenpakket. Jij adviseert, diagnosticeert en behandelt. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn eigenschappen die belangrijk zijn bij het bekleden van deze functie. Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je nieuwsgierig geworden? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Wat kun je van Maandag® verwachten?

 • De mogelijkheid tot een dienstverband bij Maandag®;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit een vast contactpersoon;
 • Mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, netwerkborrels, meet-ups en
 • online trainingen om je persoonlijke en zakelijke kwaliteiten bij te spijkeren;
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling en groei door opleidingen en trainingen via de Maandag® Academy

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding Orthopedagogiek;
 • Ervaring met en kennis van de LVB doelgroep;
 • In het bezit van een rijbewijs;

Over het bedrijf

Maandag® wil het beste uit een professional halen. Dit doen wij door goed te luisteren naar dat wat jij graag terug ziet in een uitdaging. Wat heb jij nog nodig? Dit is een vraag die wij stellen om jou te begeleiden. De mogelijkheden zijn er nu moet jij ze nog pakken!

Door de jarenlange aanwezigheid van Maandag® binnen de publieke sector is het netwerk groot en kun jij daar gebruik van maken. Ben jij toe aan wat nieuws en wil jij meegenomen worden op reis van mogelijkheden solliciteer dan nu snel.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Orthopedagoog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]4248 – 6413
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108177582?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.