Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Monkey Donky Speelhuis 06-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Monkey Donky Speelhuis 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Pedagogisch medewerker · Meerdere locaties

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang part-time, min. 24-27 uur pw

We hebben een plekje voor een PM'er die van afwisseling, kinderen en spelen in de ballenbak houdt!

We reageren meestal binnen een dag

Zodra je binnenkomt op één van onze locaties word je vrolijk begroet door een paar dreumesen die samen in de ballenbak spelen. Vanuit de binnenspeeltuin zwaait één van de peuters enthousiast naar je. En door het raam van de babygroep zie je nog net hoe één van de baby's zich voor het eerst op haar buik rolt. Dit is precies waar jij thuishoort!

Baby's, dreumesen, peuters of kleuters: jij bent een pedagogisch medewerker die met alle leeftijdsgroepen wel raad weet. Of je nu aan het begin van je pedagogische carrière staat en graag veel ervaring wilt opdoen, of je een ervaren pedagogisch medewerker bent die toe is aan iets nieuws. Als je 'n topper bent, hebben wij een plekje voor je!
Je gaat aan de slag op één vaste locatie ( Oosterhamrikkade , Hamburgerstraat , Kraneweg of Friesestraatweg ) maar werkt daar (in eerste instantie) op wisselende groepen. Daarom ben jij iemand die houdt van een beetje afwisseling: van eerste hapjes tot eerste stapjes en van bijna naar school tot net op school. Je kunt kinderen uitdagen om nieuwe dingen te ontdekken, of ze nu 0 of 10 jaar zijn, en je bent zelf kind genoeg om af en toe in onze binnenspeeltuin mee te ravotten. De ideale baan om veel ervaring op te doen met kinderen van verschillende leeftijden!

Als we kennismaken praten we graag met je verder over jouw wensen, bijvoorbeeld of je graag zowel op het KDV als de BSO zou willen werken of liever alleen KDV of BSO.

Wij passen bij jou omdat:

We je een plekje bieden in een betrokken organisatie waar je gezien en gehoord wordt.

We veel ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling met o.a. jaarlijks wisselend cursusaanbod en ruimte voor eigen inbreng.

We zorgen voor een werksfeer vol vitaliteit en een goede werk-privébalans.

We je personeelskorting bieden als jouw kinderen bij ons naar de opvang gaan.

We de leukste personeelsuitjes en feestjes organiseren!

We je een salaris bieden tussen € 2188 - € 2979 bruto, afhankelijk van ervaring en o.b.v. fulltime dienstverband (36 uur).


Jij past bij ons als:

Kinderen het beste in jou naar boven brengen (en jij in hen!)).

Je minimaal 24-27 uur per week beschikbaar bent (minimaal 3 dagen).

Je enthousiast en betrokken bent en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Je blij wordt van afwisseling, want je gaat (in eerste instantie) op verschillende groepen op het kinderdagverblijf en/of de BSO aan de slag.


Je creatief bent, humor hebt en je flexibel op kunt stellen als de dag anders loopt dan verwacht.


En dan komt 't leukste nog: spelletjes! Ons motto is niet voor niets 'Spelen, ontdekken en groeien' . Door een aantal games te spelen zien wij waar je kwaliteiten liggen en kunnen we inschatten op welke locatie en in welk team jij het beste tot je recht komt. Dus zoek 'n lekker plekje zonder al teveel afleiding en roep het kind in je naar boven! Je kunt je scherm tussen de games sluiten en terugkeren wanneer je verder wilt gaan. Have fun!


Verklaring van gelijke kansen:

Bij Monkey Donky en Het Toddlers Huis moedigen we diversiteit aan. Dit doen we door het creëren van een omgeving waarin onze (potentiële) medewerkers met verschillende achtergronden, leeftijden, geslachten of seksuele geaardheden zich even gewaardeerd voelen. Om dit te bereiken, zetten we ons in om het wervingsproces zodanig vorm te geven dat iedereen gelijke kansen krijgt om aangenomen te worden.

Pedagogisch medewerker BSO deeltijd image

  • Kinderopvang Zij instroom in 3 maanden bevoegd! image

Elke dag een lach? Kinderspel!

Pedagogisch medewerker Sonja vindt de creatieve werksfeer het belangrijkste. Esther is blij dat het geen probleem is om haar werk op de babygroep met haar studie te combineren. Wie bij Monkey Donky Speelhuis of Het Toddlers Huis in de kinderopvang werkt, doet dat in een betrokken en creatief team. We vertrouwen elkaar, werken samen en delen kennis. En: we zoeken regelmatig nieuwe rolmodellen en superhelden. Kom jij onze kinderopvang in Groningen versterken?

Over Monkey Donky Speelhuis / Het Toddlers Huis

Meer dan 25 jaar geleden begon Monkey Donky Speelhuis als binnenspeeltuin in Groningen. Sinds 2000 is het ook de leukste kinderopvang voor kleine en grote aapjes tot 13 jaar. Op maar liefst zeven locaties in Groningen staan onze pedagogische helden elke dag weer klaar.

Spelen, ontdekken en groeien: dat doen de kinderen én de collega's bij Monkey Donky en Het Toddlers Huis!

Opgericht in 1997

Pedagogisch medewerker · Meerdere locaties

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang part-time, min. 24-27 uur pw

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]2188 – 2979
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 27
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenindekinderopvang.work/jobs/4428005-pedagogisch-medewerker-kinderopvang-part-time-min-24-27-uur-pw

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.