Orthopedagoog-Generalist/ Teamleider Jeugdpoli Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Orthopedagoog-Generalist/ Teamleider Jeugdpoli Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Orthopedagoog-Generalist speel je een cruciale rol in een deskundig team met diverse disciplines, waaronder een psychiater, systeemtherapeut, verpleegkundig specialist, (GZ) (basis) psycholoog, CGT-werkers, verpleegkundigen, orthopedagoog en GGZ-agogen. Ondersteund door een efficiënt secretariaat en gecoacht door een psychiater, heerst er een positieve sfeer en open communicatie binnen het team. Naast diagnostiek bied de organisatie verschillende behandelingsvormen aan, waarbij het behandelplan als leidraad fungeert. De focus reikt niet alleen naar de cliënt, maar ook naar diens context(en). We streven ernaar zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de doelen die de cliënt wil bereiken.

Daarnaast wordt van jou verwacht dat je vanuit jouw rol als teamleider het team van de Jeugdpoli aanstuurt. Hierbij wordt verwacht dat je een actieve rol op je neemt in coaching en aansturing van het team binnen de Jeugdpoli en word jij actief aangehaakt in het opstarten van de nieuwe locatie. Jouw mening telt!

Functie eisen

- Afgeronde opleiding tot Orthopedagoog-Generalist;

- Ervaring in zowel de functie van behandelaar als Teamleider;

- Affiniteit met de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ);

- Ervaring met trauma-behandelingen zoals, Cognitieve Gedragstherapie (CGT) of systeemtherapie;

- Bezit van een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een gespecialiseerde GGZ-organisatie met vestigingen in Friesland en zij gaan nu een nieuwe vestiging openen in Groningen! Hun specialisatie omvat de diagnostiek en behandeling van adolescenten vanaf 16 jaar en volwassenen met AD(H)D en/of Autisme. Daarnaast leggen ze zich toe op de behandeling van jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en een IQ van 75 of hoger, waarbij ook diverse psychiatrische comorbiditeiten worden aangepakt.

Binnen deze organisatie staat meer centraal dan alleen het voorschrijven van medicatie door de psychiater en/of verpleegkundig specialist. Er wordt nauwkeurig en deskundig gemonitord op de effecten van medicatie. Naast medicatie kunnen verschillende behandelmethoden worden ingezet als effectieve routes naar herstel, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Systeemtherapie, Groepsbehandeling, Gedragstherapie, Traumabehandeling en Medicatie. Het streven is naar een holistische benadering voor een effectief herstelproces.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Orthopedagoog-Generalist/ Teamleider Jeugdpoli die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3000 – 6500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216510?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.