Projectleider Gasunie 07-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Projectleider Gasunie 07-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Harvey Nash

Projectleider regio Noord (JP5145)

Groningen

Tarief: €90 - €99 per uur

 1. Job Type Interim

Reageer nu Opdracht opslaan

Projectleider regio Noord (JP5145)

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar versterking om projecten te realiseren die bij ons in opdracht zijn gegeven. Wij realiseren, renoveren en vervangen assets in een steeds complexer wordende omgeving. Onze portfolio aan infrastructurele projecten kent tegenwoordig een breed scala aan media: aardgas, groengas, waterstof, warmte, LNG en CO2. Onze opdrachtgevers zijn Gasunie dochters of consortia waarin Gasunie een rol heeft.

Wij zorgen ervoor dat we met een gezonde dosis ondernemerschap de gevraagde scope en kwaliteit op het afgesproken moment realiseren tegen de laagste kosten. Naast ondernemerschap beheersen wij op professionele wijze de risico's, contracten bij uitbestedingen, planningen en de financiën van de projecten.

Het realiseren van projecten is bovenal een teamprestatie. Dat maakt het werken bij Projects heel erg gaaf. Wij bouwen de energietransitie samen! Als Projectleider draag je hieraan bij door projecten professioneel te leiden en projectteams te laten excelleren.

Waar ga je werken?

Je standplaats is Groningen

Freelance Mogelijkheden
JA
CAO Gasunie Inschaling van de functie
Projectmanager 75

Inhuurtermijn

Z.s.m. tot 31-12-2024 (optie verlenging)

Gevraagd aantal uur:

32-40 uur (max 1680 per jaar of evenredig bij gedeelte van een jaar)

Wat ga je doen?
Als Projectleider draag je de projectverantwoordelijkheid en daarmee ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van het gevraagde projectresultaat. Met je team ben je verantwoordelijk voor projectmanagement, risicomanagement, project control, engineering, materiaalvoorziening, omgevingsmanagement, rechten en vergunningen, contracting, constructie, commissioning en nazorg van nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Je stuurt op optimale samenwerking zowel binnen je projectteam(s) als met stakeholders (intern/extern) om de beoogde projectresultaten op te leveren binnen de gestelde (rand)voorwaarden.

Als projectleider wordt je ingezet op de ontwikkeling (business development), voorbereiding, clustering en uitvoering van nieuwbouw- en renovatieprojecten of als deelprojectleider in grote complexe projecten.

Wat vragen we?

Om als Projectleider succesvol te zijn:

 • Heb je HBO+/WO werk- en denkniveau, een bij voorkeur technische HBO of universitaire studie afgerond en minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent in het bezit van een IPMA-D of C certificaat (of gelijkwaardig) of je bent bereid deze te behalen.
 • Je hebt ervaring in het clusteren en aansturen van multidisciplinaire projecten en teams en hebt projecten succesvol gerealiseerd.
 • Je bent omgevingsbewust en je bent goed in het meekrijgen en overtuigen van verschillende stakeholders.
 • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en kunt als geen ander plannen en organiseren.
 • Je hebt een uitstekend veiligheidsbewustzijn en bent een voorbeeld voor je omgeving.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent ondernemend en proactief.
 • Je bent een energieke leider die samenwerking stimuleert en waar teamleden graag voor werken.

Over Gasunie en de afdeling

Gasunie is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden we de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken we mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Wij zorgen ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.

Wij zijn een landelijk opererende eenheid met ruim 250 professionals op het gebied van projectmanagement, constructie management en project assistentie. We voeren projecten uit in het kerngebied van Gasunie in Nederland en soms ook in Duitsland. Wij werken in een matrixorganisatie, waarbij wij de overige expertises en capaciteit, plannen met de andere afdelingen, zoals engineering en omgevingsmanagement.

De teams waarvoor wij versterking zoeken realiseren projecten in Noord Nederland.
De uitvalsbasis voor het projectteam waar de vacature is ontstaan is ons kantoor in Groningen. Wij werken afwisselend vanuit huis, kantoor of de projectlocatie.

imeage of

Salary

€85 - €90 per uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://harveynashv1-1481085-nl-nlnl-api.sites.4matnetworks.com/job/projectleider-regio-noord-jp5145-in-groningen-jid-62691

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.