Projectleider Veiligheidsregio Groningen 07-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Projectleider Veiligheidsregio Groningen 07-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

28,8 uren per week | Maximaal € 5.773,- bruto per maand | Flexibel werken | Individueel keuzebudget
| Maatschappelijk relevante organisatie |

Wat ga je doen?
Veiligheidsregio Groningen kent op het gebied van brandweerzorg veel uiteenlopende risico's. Denk hierbij aan industriële objecten, de ligging aan zee maar ook de gevolgen van aardbevingen. Hoe kunnen we het beste op deze risico's acteren? Dit is de centrale vraag binnen deze functie. Jouw werkzaamheden staan in het teken van thema's zoals robotisering, automatisering en informatie gestuurd werken te implementeren binnen onze organisatie. Met jouw expertise en onderzoekend vermogen naar deze thema's ben je in staat om de brandweerzorg te versterken, waarmee we de risico's kunnen verkleinen.

Als projectleider word je ingezet op verschillende overstijgende projecten of in een programma met een technisch- verander- of ondersteuningsvraagstuk. Dit doe je niet alleen, maar in verschillende projectteams waarin jij de rol van projectleider op je neemt. Jouw kennis van projectmatig werken komt hierin goed van pas. Je monitort en rapporteert de voortgang, stelt prioriteiten en stelt kaders. Een duurzame samenwerking met de projectgroep en opdrachtgever vind je belangrijk en de kwaliteit weet je goed te waarborgen.

De projectresultaten vertaal je vervolgens naar een organisatievoorstel voor het MT of bestuur. Hierin kan politieke ervaring goed van pas komen. Zodra een voorstel geaccepteerd wordt, stuur je het proces en monitor je de implementatie.

Over team Techniek & Ondersteuning
Je komt te werken binnen de sector Brandweerzorg en specifiek in het team Techniek & Ondersteuning. Het team bestaat uit 27 personen. Team Techniek & Ondersteuning ontzorgt en ondersteunt de brandweer, zodat zij op een veilige en efficiënte manier hun werk kunnen doen. Van materieel en logistiek tot operationele informatie, het team ondersteunt in de volle breedte.

De ideale achtergrond

  • Je hebt wo-werk- en denkniveau;
  • Je hebt ruime ervaring als projectleider en dus ook ervaring met projectmatig werken;
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als ingeschrift;
  • Je hebt verstand van techniek en van het brandweervak;
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden professioneel en daadkrachtig, betrouwbaar en verbonden.

Wat bieden wij?
Een prima salaris tot maximaal € 5.773,- bruto per maand (schaal 11) en daarnaast bouw je iedere maand Individueel Keuzebudget (IKB) op. Het IKB geeft jou de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen. Je kunt jouw IKB-saldo bijvoorbeeld inzetten om, naast je reguliere verlof, extra verlof op te nemen of een fiets aan te schaffen via het fietsplan.

We vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. We faciliteren je daar dan ook in. Zo is thuiswerken mogelijk en krijg je een vergoeding als je een dag thuiswerkt. Ook is er een persoonlijk budget beschikbaar om middelen aan te schaffen voor je thuiswerkplek. Hiermee kun je je thuiswerkplek zo inrichten dat hij voldoet aan de Arbo-regels. Daarnaast bieden we flexibele werktijden en kun je werken op meerdere dagdienstlocaties in de provincie. Verder ontvang je reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Tot slot worden medewerkers van de VRG automatisch bij het ABP aangemeld en bouwen daar pensioen op.

Op de locatie aan de Sontweg hebben we een sportgelegenheid waar je gebruik van kunt maken. Onze sportinstructeur Robin kan je helpen met het opstellen van een persoonlijk trainingsschema. Daarnaast geeft Robin iedere maandag circuittraining en kun je op donderdag samen met je collega's een potje volleybal spelen.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in dit profiel? Super! Reageer uiterlijk op maandag 20 mei door op de knop "Solliciteren" te klikken. Je kan uitsluitend solliciteren via ons digitale sollicitatieportaal. Wanneer je bij ons solliciteert, gebruiken wij jouw e-mailadres om een account voor je aan te maken op ons sollicitatieportaal.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]5773 – 5773
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)29 – 29
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.veiligheidsregiogroningen.nl/vacaturebeschrijving/senior-projectleider-techniek-ondersteuning

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.