Vestigingsmanager Maintenance TBI 03-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Vestigingsmanager Maintenance TBI 03-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Vestigingsmanager Maintenance - Utiliteit - Groningen

Wij gaan uiterst zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

 • Croonwolter&dros

  Bezoek de website

 • Groningen
 • Directie/Management
 • 38

  uur
 • HBO
 • Geplaatst: 03-05-2024
 • Solliciteer

Interesse?

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?
We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.
Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met () via: of

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, het delen van de vacature wel!
Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Croonwolter&dros aanvaardt dan ook geen ongevraagde hulp van detacheerders/intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv's (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van Croonwolter&dros zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van de Corporate Recruiter, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

https://www.tbi.nl/vacature/vestigingsmanager-maintenance-utiliteit-groningen

Vestigingsmanager Maintenance - Utiliteit - Groningen


Dit zijn de ingrediënten van jouw afwisselende functie als vestigingsmanager.

Maak het waar bij Croonwolter&dros als…


Utiliteit | Groningen | 38 uur | Hbo

Een baan boordevol:

 • Impact: door jouw leiderschap heb je een groot aandeel in veilige en goedwerkende technische installaties op plekken waar veel mensen samenkomen, van scholen tot ziekenhuizen.
 • Groeikansen: jouw ontwikkeling telt bij ons. Wat jouw ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk als je zelf de kansen pakt.
 • Samenwerking: een team waarmee én waarop je kunt bouwen. Daarnaast bouw je aan een goede en duurzame relatie met opdrachtgevers. Dit biedt jou de kans jouw netwerk binnen en buiten Croonwolter&dros te vergroten.

Jij gaat het maken!
Als Vestigingsmanager Maintenance ben je verantwoordelijk voor het regiokantoor in Groningen. Je stuurt 80 (en groeiende) personen aan, verspreid over een Service & Onderhoud afdeling en de Werken afdeling die kleine projecten oppakt. Jij bent hier zowel financieel, operationeel als commercieel eindverantwoordelijk voor. Daarnaast houd je je samen met de HR adviseur en Recruiter met diverse HR-gerelateerde zaken voor jouw team bezig. Waaronder werving en selectie, verzuim, opleidingen, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.
Je krijgt een toonaangevende klantenportefeuille waarbij je de klant vanzelfsprekend centraal stelt. Wij hebben de ambitie om toegevoegde waarde te leveren bij onze klanten. Dit doen wij o.a. door mensen te specialiseren in Safety en Security en wij hebben onze eigen koelmonteurs.

Je werkt samen met Regiodirecteur Ronald van den Broecke en je collega vestigingsmanagers Rudolf van der Veen (Apeldoorn) en Barry Jonkman (Enschede). Daarnaast maak je onderdeel uit van het MT van de regio Noordoost.

Je maakt het samen met…
Je collega's van de afdeling Maintenance. Musea, defensieterreinen, ziekenhuizen, scholen, universiteiten, overheidsgebouwen: je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen er achter de schermen voor goed onderhoud. Uit de beheer- en onderhoudscontracten, komen ook verschillende projecten voort. Dit gaat voornamelijk om het vervangen, verduurzamen en optimaliseren van bestaande installaties.

Bij ons heerst een fijne, positieve sfeer op de werkvloer. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. Kenmerkend voor onze afdeling? We zetten ons met enthousiasme in voor onze klanten en de teams zijn hecht. We werken nauw samen, de lijntjes zijn kort en we hebben veel aandacht voor elkaar. Zowel privé als op de werkvloer.

Naast de eerder genoemde collega's werk je ook intensief samen met drie contractmanagers en vier projectleiders.

Dit ben jij
Op jou kunnen we bouwen. Je toont initiatief, voelt je verantwoordelijk voor je werk en overziet de gevolgen ervan. Jij bewaart makkelijk het overzicht en houdt je graag met de hoofdlijnen bezig. Vanzelfsprekend heb je een voorbeeldfunctie en ben je het boegbeeld van de organisatie, zowel in- als extern. Daarnaast weet je het team coachend door te ontwikkelen. Je fungeert graag als sparringpartner en je bent ondernemend en weet je collega's mee te nemen in de visie van Croonwolter&dros.

Wat je nog meer in huis hebt?

 • 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur binnen de installatietechniek
 • Hbo diploma in de richting van Werktuigbouwkunde/Installatietechniek/HVAC/Technische bedrijfskunde
 • Affiniteit met de business op maintenance vlak is een pré

Wat wij bieden

Dit krijg je van ons
Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega's aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties . Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband .
 • Betrokken collega's en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI .
 • Elektrische auto van de zaak.
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Als je bij een TBI-onderneming komt werken, ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij hebben geen investeerders als aandeelhouder, maar de stichting TBI. Wij dragen daarmee bij aan het behoud van cultureel erfgoed, door monumentale gebouwen te verbouwen, renoveren en verduurzamen. Met het studiefonds voor kinderen van medewerkers richten we ons op de toekomst. Daarnaast waarborgt de stichting de continuïteit van de TBI-ondernemingen.

Interesse?

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?
We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.
Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met () via: of

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Service & Onderhoud
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tbi.nl/vacature/vestigingsmanager-maintenance-utiliteit-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.