Quality Assurance Operational Specialist Ophtec 18-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Quality Assurance Operational Specialist Ophtec 18-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Quality Assurance Operational Specialist

 • Groningen
 • 32-40 uur
 • HBO-niveau
 • Structurele functie

QA

Ben jij die energieke , daadkrachtige en communicatief sterke QA-professional die wij zoeken?

Ophtec is dé oog-expert. We ontwikkelen, produceren en verkopen intra-oculaire lenzen en helpen zo oogartsen wereldwijd om hun beste werk te leveren. We zijn een groeiend familiebedrijf met vestigingen in zeven landen, maar bij ons op kantoor vind je vooral Groningse nuchterheid kennen we elkaar allemaal. We hebben een grote groei- en ontwikkelambitie waar we vanuit een strategisch programma samen aan werken en waarvan jij onderdeel kunt uitmaken. Daarbij investeren we in onze mensen, (technische) innovatie en duurzaamheid.

Nu wij de implementatie van de Medical Device Regulations (MDR) bijna hebben afgerond, is het tijd om ons Quality Management System (QMS) verder te innoveren.Voor de afdeling QA vertaalt zich dit in leuke en uitdagende projecten op het gebied van onder andere Smart Quality Management, systeem- en procesverbetering, digitalisatie en risk-management.

"Hier ben je geen nummertje, maar doe je er echt toe

"

Wat ga je doen?

Je bent in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor alle activiteiten van de Quality Office en verdeelt en coördineert de werkzaamheden binnen het QA-office team, waarbij je zelf ook meewerkt in de operatie. Tot de werkzaamheden van de QA Office behoren o.a. document control, intern- en extern auditmanagement, NC, CAPA, klachtenafhandeling, QMS training, en applicatiebeheer.

Een goed functionerend kwaliteitssysteem is voor jou vanzelfsprekend. Je coördineert het beheer ervan en initieert, stimuleert en begeleidt acties die leiden tot de verdere ontwikkeling en verbetering van ons kwaliteitssysteem, zodat er blijvend wordt voldaan aan de gestelde en in toenemende mate complexer wordende (internationale) eisen, normen en wetgeving.

Je bent, tot slot, nauw betrokken bij o.a. de productie- en R&D-activiteiten zodat je een QMS infrastructuur kunt waarborgen die de verregaande innovaties van Ophtec ondersteunt.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde, aangevuld met minimaal vier jaar ervaring in de MedTech industrie (ISO13485 & MDR).
 • Je bent communicatief vaardig, servicegericht en een echte verbinder.
 • Je bent in staat om prioriteiten te stellen, kunt goed verbanden leggen en bent analytisch sterk.
 • Je bent administratief goed onderlegd en haalt energie uit het functioneren als "spin in het web".

Wat bieden we jou?

We bieden je een afwisselende functie in een internationaal werkveld en met mogelijkheden om te groeien. Met een passend inwerktraject en goede begeleiding maken we je wegwijs binnen de organisatie en zorgen we voor een goede start. Ook zorgen we voor een plezierig vervolg van je carrière binnen Ophtec! Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en er zijn veel mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden te verbreden, verdiepen en te ontwikkelen, waaronder toegang tot het leerplatform GoodHabitz.

Vanzelfsprekend horen bij de functie een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Een goed salaris (inclusief 13e maand).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Winstdeling.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.
 • Fiscaal voordeel bij aanschaf van een fiets en een fitnessabonnement.

Neem dan contact op met (). Anne vertelt je graag meer over de vacature en kan al je andere vragen over Ophtec beantwoorden.

Wacht niet langer en solliciteer als jij denkt dat dit over jou gaat! Stuur je CV en korte motivatie naar of vul onderstaand formulier in.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelQuality Assurance Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacancies.ophtec.com/quality-assurance-operational-specialist/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.