Vakantiekracht Bloedafname Vereniging Dorpshuis Ezinge 15-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Vakantiekracht Bloedafname Vereniging Dorpshuis Ezinge 15-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarin je medische handelingen verricht en veel patiëntcontact hebt? Kom dan werken als medewerker bloedafname bij Certe!

Ter ondersteuning van onze teams van verschillende locaties in Groningen en Drenthe voor de bloedafname zijn wij op zoek naar medewerkers Bloedafname. Je kunt worden ingezet op de bloedafname poli van één van onze ziekenhuislocaties en/of op de afnamelocaties in de regio, vanwaar je ook met de Certe auto zelfstandig op pad gaat en patiënten thuis bezoekt voor de bloedafname. Een leuke en afwisselende functie waarin jij meer (werk)ervaring kan op doen met medische handelingen!

De functie:
Wij zoeken medewerkers die flexibel inzetbaar zijn voor 24 uur per week. Mocht je meer uren beschikbaar zijn dan kun je dit aangeven. De komende maanden ben je veel beschikbaar, zodat je de teams van de bloedafname goed kunt ondersteunen. Als medewerker bloedafname ben jij het visitekaartje van de organisatie, je hebt een service- en klantgerichte houding.

Wat heb je nodig:
• Ervaring met het et afnemen van bloed (venapunctie) is een vereiste.
• Je studeert of bent afgestudeerd aan een medische opleiding voor analist, doktersassistent, verpleegkundige of arts.
• Je bent enthousiast en hebt een hands-on-mentaliteit.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.
• Je bent patiëntgericht, representatief en communicatief vaardig.

Certe biedt jou...
Een afwisselende en flexibele vakantiebaan. Jouw werkdagen worden flexibel ingepland. We geven je rooster op tijd door, zodat je weet waar je aan toe bent. Je krijgt een goed en gedegen inwerktraject, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kan. Het inwerken vindt vaak centraal plaats op een grotere locatie, dit kan een andere locatie zijn dan waar je uiteindelijk komt te werken.

Jouw bruto uurloon is gebaseerd op functieschaal 35 vanuit de cao Ziekenhuizen en bedraagt (afhankelijk van je opleiding en ervaring) €14,60 en €21,- per uur. Per 1 juni komt daar een loonsverhoging van 5% bovenop. Je ontvangt hiernaast ook een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8,33%.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?
We ontvangen graag jouw cv en een korte bondige, maar enthousiaste motivatie. Je kunt solliciteren via het de knop 'solliciteren'. Er wordt geen vast moment gepland voor de gesprekken. We halen de vacature offline wanneer we voldoende nieuwe collega's hebben gevonden. Wacht daarom niet te lang met solliciteren!


Neem dan contact op met Sebastiaan Hut, telefoonnummer of , .


Aantal uur per week 24 uur Soort aanstelling Parttime Locatie Groningen/Drenthe Vacaturenummer 24.021

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bloedafname
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieEzinge, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.certe.nl/werken-bij/vacatures/vakantiekracht-bloedafname-groningendrenthe

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.