Stagiair(e) Zorgbegeleider Script 06-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Stagiair(e) Zorgbegeleider Script 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Script

32-40 Groningen hbo Duur n.t.b.

Ben jij op zoek naar een maatschappelijke stage in Groningen? Script zoekt een derdejaarsstudent Social Work. Als stagiair(e) Zorgbegeleider draai jij volwaardig mee in ons team en werk je mee aan onze maatschappelijke missie: mensen met autisme (ASS) en/of hoogbegaafdheid een eerlijke kans geven om zich te ontwikkelen in de ICT. Samen met ons stimuleer jij deelnemers om het maximale uit zichzelf te halen, terwijl ze tegelijkertijd werken aan hun skills als software developer. Jij als stagiair(e) Zorgbegeleider bent betrokken, geïnteresseerd en leergierig.

Dit ga je doen

Op onze locatie in Groningen begeleid je jeugd en volwassenen met autisme (ASS) en/of hoogbegaafdheid. Je bent de schakel tussen de deelnemer en zijn of haar directe (zorg)netwerk. Met jouw hulp hebben én behouden onze deelnemers van Script een gezonde balans tussen school/werk en privé. Je houdt je bezig met het hulpverleningsproces en hanteert daarbij een op het individu toegesneden benadering: je gaat uit van mogelijkheden en richt je je op het vergroten van de autonomie. Natuurlijk werk je op basis van gelijkwaardigheid.

Samen met je stagebegeleider ondersteun je onze deelnemers actief bij het behalen van hun leerdoelen. Onder meer door persoonlijke ontwikkelplannen voor hen op te stellen en deze regelmatig met hen te evalueren. Je werkt hierbij nauw samen met onze zorgbegeleiders en IT-professionals. Samen zorgen jullie ervoor dat onze deelnemers de best mogelijke zorg ontvangen.

Ook zorg je voor het regelen van indicaties met gemeenten of andere zorgaanbieders, zodat nieuwe deelnemers hun IT-traject bij Script kunnen starten.

Je leest het al: een veelzijdige stage met veel uitdaging!

Wij bieden jou

 • Persoonlijke begeleiding door een ervaren stagebegeleider.
 • Professionele ondersteuning, o.a. in de vorm van MDO's en intervisie.
 • Een stageplek in een fijn team met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een eigen werkplek, met laptop en telefoon gedurende je stage.
 • Een stagevergoeding: € 150,- p.m. op basis van een 32-urige werkweek.

Dit ben jij

 • Je bent een derdejaars student van de hbo-opleiding Social Work.
 • Je bent minimaal 32 uur p.w. beschikbaar, startdatum vanaf 2 september 2024 .
 • Je durft vragen te stellen en denkt constructief.
 • Je hebt een goed reflecterend vermogen.
 • Je functioneert zelfstandig goed en neemt initiatief;
 • Tegelijkertijd kun je ook goed samenwerken met collega's en externe zorgprofessionals.
 • Je bent op zoek naar een uitdaging en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent gemakkelijk in de omgang en levert een positieve bijdrage aan het team.

Over Script

ICT verbindt alles met iedereen en iedereen met elkaar. Toch is verbondenheid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij zijn een ICT-bedrijf dat hoogfunctionerende jongeren en volwassenen met autisme en/of hoogbegaafdheid begeleidt naar een zinvol (werkend) bestaan. Het kantoor van Script bevindt zich aan de rand van het centrum van Groningen. Hier ondersteunen we op dit moment ca. 115 mensen met autisme, die moeite hebben om hun plek op school of de arbeidsmarkt te vinden. We bieden zowel dagbestedings- als re-integratietrajecten aan.

Het team

Je komt te werken in een team van enthousiaste, betrokken collega's die staan voor kwalitatief goede zorg. Het team van Script bestaat uit ruim 20 medewerkers. Waaronder een GZ-psycholoog, zorgbegeleiders, een jobcoach en IT- begeleiders. Alle zorg- en IT-medewerkers hebben aantoonbare werkervaring met de doelgroep met ASS.

Kernwoorden die ons team het best beschrijven zijn: oprecht, plezierig, competent, behulpzaam en out-of-the-box: kan het niet linksom, dan doen we het rechtsom.

Hieronder vind je per dienst van Script de actuele wachttijd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.script.nl/vacature/stagiair-zorgbegeleider/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.