Verpleegkundige Thuiszorg Comfort 21-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Verpleegkundige Thuiszorg Comfort 21-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Onze clienten geven ons gemiddeld een 8.3 via Zorgkaart Nederland

Thuiszorg Comfort laat zich niet leiden door regels. Ons doel is altijd om de meest passende en persoonlijke zorg in de eigen, vertrouwde omgeving van onze cliënten te verzorgen. Ontzorgen waar nodig met respect voor de cliëntwensen. Uitgangspunt: eigen kracht en regie, want wij begrijpen als geen ander hoe zorg thuis ingrijpt in het leven van cliënten en hun naasten.

Durf je het aan en wil je aan de slag bij Thuiszorg Comfort, stuur een mail naar , dan nodigen wij jou uit voor een "kop koffie / thee" en gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Verzorgende IG

Thuiszorg Comfort: Persoonlijke en professionele zorg bij u thuis

Thuiszorg Comfort laat zich niet leiden door regels. Ons doel is altijd om de meest passende en persoonlijke zorg in de eigen, vertrouwde omgeving van onze cliënten te verzorgen. Ontzorgen waar nodig met respect voor uw wensen. Uitgangspunt daarbij is: eigen kracht en regie. Want wij begrijpen als geen ander hoe zorg bij cliënten thuis ingrijpt in het leven van de cliënt maar ook de naasten.

Wij bieden Verpleging, Verzorging, Begeleiding, Huishoudelijke verzorging en Intensieve-, palliatieve- en 24-uurszorg aan (chronisch) zieken, ouderen en gehandicapten. Daarnaast hebben wij diverse specialisaties, waaronder Casemanagement Dementie en verlenen we respijtzorg en mantelzorgondersteuning. Onze betrokken en professionele medewerkers zijn daarbij van onschatbare waarde.

Steeds meer inwoners van de gemeente Groningen ontdekken de persoonlijke, respectvolle en effectieve wijze van zorgverlening van Thuiszorg Comfort. Daarom zijn wij op zoek naar

Verzorgende(n) IG

Vanuit een klein zelfstandig team bied je deskundige zorg aan cliënten waarbij je de zelfredzaamheid stimuleert. Natuurlijk heb je hierbij oog voor de beleving van de cliënt. Je signaleert veranderingen en handelt hier naar. Verder heb je contact met eventuele mantelzorgers en andere belanghebbenden. Je werkt nauw samen met de verpleegkundige. Samen stel je de (digitale) zorgleefplannen op en draag je zorg voor uitvoering en evaluaties. In onderling overleg ben je Eerst Verantwoordelijk Verzorgende van één of meerdere cliënten.

Je bent professioneel, betrokken en enthousiast. Je kan goed zelfstandig werken, maar werkt ook graag samen. Verder ben je flexibel, oplossingsgericht en werk je integer met geduld en tact.

Beschik je over (minimaal) een diploma Verzorgende IG of ben je bijna klaar met je opleiding, ben je beschikbaar voor wisselende diensten en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs?

Dan nodigen wij jou uit te solliciteren!

Wij bieden jou een leuke uitdaging binnen een organisatie waar geen dag gelijk is en waarbij de betaling conform cao VVT zal plaatsvinden.

Meer informatie over de organisatie vind je op onze website www.thuiszorgcomfort.nl

Mocht je aansluitend toch nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact op met () via .

Graag ontvangen wij jouw reactie per email via

Verpleegkundige

Thuiszorg Comfort: Persoonlijke en professionele zorg bij u thuis

Thuiszorg Comfort laat zich niet leiden door regels. Ons doel is altijd om de meest passende en persoonlijke zorg in de eigen, vertrouwde omgeving van onze cliënten te verzorgen. Ontzorgen waar nodig met respect voor uw wensen. Uitgangspunt daarbij is: eigen kracht en regie. Want wij begrijpen als geen ander hoe zorg bij cliënten thuis ingrijpt in het leven van de cliënten en de naasten.

Wij bieden Verpleging, Verzorging, Begeleiding, Huishoudelijke verzorging en Intensieve-, palliatieve- en 24-uurszorg aan (chronisch) zieken, ouderen en gehandicapten. Daarnaast hebben wij diverse specialisaties, waaronder Casemanagement Dementie, en verlenen we respijtzorg en mantelzorgondersteuning. Onze betrokken en professionele medewerkers zijn daarbij van onschatbare waarde.

Steeds meer inwoners van de gemeente Groningen ontdekken de persoonlijke, respectvolle en effectieve wijze van zorgverlening van Thuiszorg Comfort. Daarom zijn wij op zoek naar

HBO Verpleegkundigen

die de regie hebben over en eindverantwoordelijk zijn voor de cliënt. Als HBO verpleegkundige stel je samen met de cliënten de zorgbehoefte vast en ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de geleverde zorg in het zorgplan. Jij bepaalt op casusniveau welke zorg nodig is, voor hoeveel uur en welk deskundigheidsniveau er ingezet wordt en jij coacht daarbij jouw teamleden. Maar participeer je zelf ook in de verzorging, verpleging en begeleiding van somatische en psychogeriatrische cliënten.

Als spin in het web onderhoud jij contacten met de cliënten, familieleden, mantelzorgers, gemeenten, (medewerkers van) samenwerkingspartijen, huisartsen, GGZ, sociale wijkteams en andere verwijzers.


Thuiszorg Comfort: Persoonlijke en professionele zorg bij u thuis

Thuiszorg Comfort laat zich niet leiden door regels.

Onze leerlingen worden begeleid door onze praktijkbegeleiders en werken onder toezicht en eindverantwoordelijkheid van de wijkverpleegkundigen niveau 5. Meer informatie vindt u op www.s-bb.nl . Mocht u bezwaar hebben tegen het inzetten van een leerling in uw zorg, dan kunt u dat aangeven tijdens uw intakegesprek of bij uw EVVer.

Stuurt u hiervoor een email met uw CV naar U kunt uw mail richten aan mw A. van Mierlo, .

Thuiszorg Comfort

Thuiszorg Comfort is een door de Nederlandse Zorgautoriteit toegelaten zorgaanbieder en is 9001-2015-ISO gecertificeerd. Tevens is Thuiszorg Comfort een erkend leerbedrijf.

Snelle links

  • Beethovenlaan 1
  • 9722 KJ Groningen
  • Open: ma-vr 8.30 - 16.30 uur

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelThuishulp
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)6 – 6
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://thuiszorgcomfort.nl/vacatures-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.