Begeleider Ouderen MVG Randstad 02-10-2023

 1. Vacatures Bedum
 2. Begeleider Ouderen MVG Randstad 02-10-2023

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij iemand die passie heeft voor de gehandicaptenzorg? Weet jij als geen ander hoe je bewoners de juiste ondersteuning kunt bieden? Je nieuwe collega's horen graag wat jou uniek maakt.

Als begeleider Ouderen MVG ga je aan de slag op een zorglocatie in Bedum. Je gaat werken met ouder wordende cliënten met een laag niveau en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Voor deze groep is structuur en duidelijkheid erg belangrijk. De cliënten wonen in een mooie groene omgeving, midden in het centrum van Bedum.

Wanneer kom je jouw toekomstige collega's versterken? Lees snel verder en laat het ons weten!

wat bieden wij jou
 • Vanaf € 2537 bruto per maand
 • Snel aan de slag
 • Fulltime of Parttime
 • Leuke collega's met veel ervaring
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een goede balans tussen werk en privé staat voorop
wie ben jij

Jij helpt door de cliënt écht te zien. Door te signaleren en door op zoek te gaan naar de betekenis van bepaald gedrag. De dagbesteding vindt plaats op de woonlocatie zelf, en jij voegt creativiteit aan toe. Met jouw manier van begeleiden zorg je voor een veilige en prettige omgeving voor de cliënt. En dat maakt jou waardevol, voor de cliënt en voor je team.

Jij bent iemand die orde en structuur kan bieden. Hierdoor voelen bewoners zich echt thuis. Dit doe je op je eigen, unieke manier. Verder heb je:

 • een zorgdiploma op mbo- niveau 3, 4 of HBO-niveau
 • ervaring in de gehandicaptenzorg
 • ervaring met verbale en fysieke agressie
wat ga je doen

Op de locatie in Bedum wonen ouder wordende cliënten met een laag niveau en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Jij wil hun leven zo mooi mogelijk maken.

Sommige cliënten hebben moeite met het uiten van hun gevoelens. Dit kan leiden tot boosheid, zowel verbaal als non-verbaal. Ouder wordende cliënten hebben naast hun beperking ook te maken met lichamelijke achteruitgang. Hierdoor hebben deze cliënten een bredere zorgvraag. Jij weet hoe je deze cliënten de juiste ondersteuning en begeleiding biedt. Jij bent iemand die naast de cliënt staat en veiligheid kan bieden. Hierdoor geef je de cliënt zelfvertrouwen en kan hij/zij van zijn oude dag genieten.

 • Je ondersteunt de cliënt bij het behalen van zijn of haar doelen
 • Je voert ADL- handelingen uit
 • Je zorgt samen met je collega's voor een fijne sfeer op de woning
waar ga je werken

Je gaat werken bij een organisatie met meer dan 800 groepen door het hele land. Ze richten zich op eigen regie van de cliënt en een zo zelfstandig mogelijk leven. Binnen 's Heeren Loo staat de cliënt centraal. Daarnaast focussen ze zich op samenwerking en ontwikkelingen in de zorg.

Meer weten over de organisatie? Lees dan verder:

 • Hun missie is om mensen met een verstandelijke beperking en andere beperking te ondersteunen. Zodat zij samen met hun familie een zo goed mogelijk leven leiden
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling is hierbij belangrijk
 • Op de locatie  werken ze persoonsgericht. Dit betekent werken vanuit de behoeften van de cliënt en hier jouw persoonlijke zoveel mogelijk op afstemmen.
sollicitatie

Ben jij de begeleider die met passie snel aan de slag wil? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Je kunt contact opnemen door te klikken op solliciteren. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensvacatures.zorgnoordoost@nl.randstad.com , 050-8505170 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/qiAhzDq20ySHKq3T6GXr

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.