Begeleider 's Heeren Loo Zorggroep 11-01-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 11-01-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Je kunt reageren t/m 21-01-2024

Contact opnemen

Waar ga je werken?

De woongroepen EMB zijn gevestigd op ons woonzorgpark midden in een woonwijk in Bedum. Vlakbij verschillende andere woningen van 's Heeren Loo. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij en een park. Op deze groepen wonen cliënten met ernstige meervoudige beperking ( EMB ) en werken er circa 15 begeleiders. De huiselijke sfeer, duidelijkheid en structuur zijn belangrijke thema's op deze woongroepen.

Voor deze vacature zoeken we i.v.m. zwangerschapsverlof tijdelijk vervanging voor 2 persoonlijk begeleiders op 2 verschillende woongroepen. Interne kandidaten van de woongroepen worden hierbij aangespoord te solliciteren. Het gaat om de volgende woongroepen;

Fazant 1: van 24-02-2024 tot 15-07-2024

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Je helpt mensen met een ernstige meervoudige beperking. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het persoonlijk zorgplan van de cliënt. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en hun verwanten en je organiseert de zorg. Je luistert naar de cliënt, ziet wat er nodig is en probeert in stand te houden wat de cliënt nog kan. Om dit te bereiken werk je samen met andere disciplines, zoals de gedragswetenschapper, orthopedagoog of fysiotherapeut.

Dit ben jij

Je beschikt over een afgeronde, zorggerelateerde mbo-opleiding op minimaal niveau 4 (bijvoorbeeld MZ of PB-SD). Verder:

 • Beschik je over doorzettingsvermogen en denk je in mogelijkheden.
 • Heb je goede coördinerende en communicatieve vaardigheden om de zorgverlening aan deze doelgroep vorm te geven.
 • Heb jij bij voorkeur al ervaring met de doelgroep EMB vanuit de rol van begeleider.
 • Kun je collega's motiveren en inspireren in de uitvoer van zorg- en begeleidingsvragen van de cliënt.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2766 euro en 3861 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2766 – 3861
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/persoonlijk-begeleider-emb-zwangerschapsverlof-1050068

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.