Diëtist 's Heeren Loo Zorggroep 29-02-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Diëtist ’s Heeren Loo Zorggroep 29-02-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Diëtist

Zorg jij als diëtist voor maatwerk bij complexe problematieken op het gebied van voeding? Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Werk je graag in een multidisciplinair team?

 • Bedum
 • 8 tot 12 uur
 • 2986 tot 4264 euro
 • nr. 14572

Je kunt reageren t/m 13-03-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Expertisecentrum Advisium Noord-Oost Nederland is gevestigd op het woonzorgpark in Bedum en op afspraak voor Delfzijl/Appingedam. Hier bieden we ondersteuning aan cliënten met complexe zorgvragen. De regio is volop in ontwikkeling om de zorg rondom cliënten steeds meer te verbeteren. Daarnaast bieden wij diensten aan vanuit poliklinieken in Groningen en eventueel in Leeuwarden met de ambitie om de poliklinische dienstverlening in de drie noordelijke provincies bereikbaar te maken.

Ons team bestaat uit een medische dienst, paramedische dienst, gedragswetenschappelijke dienst en geestelijke verzorging. De paramedische dienst bestaat uit de vakgroepen fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. In verband met ziekte zijn wij op zoek naar een diëtist die ons team tijdelijk voor ongeveer 8 uur (oplopend tot eventueel 12 uur) per week komt versterken.

Bij 's Heeren Loo werken meer dan 1200 specialisten. Samen vormen wij Advisium: het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Onze specialisten werken samen aan de verbetering van de zorg en de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. We maken actief werk van (wetenschappelijk) onderzoek en werken langdurig samen met universiteiten en hogescholen. Bij Advisium is er altijd aandacht voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Als diëtist onderzoek, behandel en begeleid je cliënten met uiteenlopende en vaak complexe problematieken op het gebied van voeding. Je neemt anamneses af, verricht onderzoek, komt tot een diëtetische diagnose en stelt een behandelplan op. De resultaten en jouw advies bespreek je met de cliënt, begeleiders, ouders of andere verwanten. Je hebt een zelfstandige functie, maar werkt veel samen in een multidisciplinair team.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding voeding en diëtetiek. Daarnaast:

 • ben je geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici;
 • heb je affiniteit met het werken met mensen met een verstandelijke beperking;
 • ben je communicatief vaardig, creatief en beschik je over geduld en inlevingsvermogen;
 • kom je als diëtist ons leuke team versterken en voorzie jij ons graag van nieuwe kennis en inzichten.

Dit bieden wij

 • Een contract voor bepaalde tijd. De periode is in overleg.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2986,- en maximaal € 4264,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Wij leren jou graag kennen!

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jefke van den Bor (manager Advisium) via telefoonnummer .

Voor overige vragen kun je contact opnemen met de afdeling recruitment door even te bellen of een WhatsApp berichtje te sturen naar Chantal van Veldhuizen , wij helpen je graag verder!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDiëtist
Indicatie salaris (min – max]2986 – 4264
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/di%C3%ABtist-1061364

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.