Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 22-01-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 22-01-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Huidige: Vacature pedagogisch medewerker | Buitenschoolse opvang Bedum

Ruimte. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Dat is wat jij wil bieden maar zelf ook graag wilt hebben. Een baan waarbij jij jezelf kan zijn, met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Jong en oud.

Kids2b is de werkgever die dit mogelijk maakt. Met een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte is voor jou. Letterlijk en figuurlijk. Want wij zijn nu op zoek naar een pedagogisch medewerkers voor 24 uur per week (5 middagen) om ons team in Bedum te versterken.

Wat je precies bij ons gaat doen?

Dagelijks ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van de kinderen op onze locatie. Jij daagt hen uit, moedigt hen aan en doet actief niets. Jij stimuleert de ontwikkeling van de kinderen door het creëren van een rijke speelomgeving. Of het nou gaat om kinderen van jonge groep, midden groep of oude groep. En of dat nou is met gerichte activiteiten of losse materialen? Jij doet het met plezier en dat straal je uit.

Hiermee inspireer jij ook graag je collega's, want met jouw enthousiasme en passie weet jij met gemak een ondernemende activiteitenkalender op te zetten, uit te voeren en te delen. Zo zorg jij samen met jouw collega's van de groepen dat kinderen de leukste naschoolse tijd beleven en zichtbaar moeite hebben om mee naar huis te gaan.

De ontwikkeling en verzorging van de kinderen staat dus centraal in jouw vak. Hierover deel jij ook graag met hun ouders en jouw collega's. Om zo elkaar te stimuleren en inspireren en de beste omgeving voor een kind te creëren.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.421,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor een jaar voor 24 uur per week met kans op verlenging. Jouw startdatum is 1 maart 2024.
 • Dagdiensten . Werktijden op schooldagen tussen 13.30 en 18.00 uur. In de schoolvakantie zijn je werktijd op de buitenschoolse opvang tussen 8.00 en 18.00 uur. Plus weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op huiselijke locaties ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis' en een locatie met een hele grote tuin vol mogelijkheden.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie bij een contract van 20 uur!
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie . Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Kids2b Bedum de Vlijt

Onze locatie aan de Vlijt in Bedum is een uitdagende ruime locatie waar kinderen zich in de verschillende huiselijk ingerichte ruimtes gemakkelijk thuis voelen. Met verschillende ruimtes, waaronder een atelier en fijne keuken en een grote buitenruimte, krijg jij als pedagogisch medewerker alle ruimte en mogelijkheden om de speerpunten op onze locatie zichtbaar te maken en kinderen de leukste tijd te laten beleven. Naast onze buitenschoolse opvang zit ook onze dagopvang in dit gebouw.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het werk en onze organisatie. We zijn daarnaast vooral op zoek naar energieke aanpakkers die graag activiteiten ondernemen en onze speerpunten zichtbaar maken. Je gaat graag de frisse lucht in en samen met jouw collega's bouw je graag een echt team. Daarbij:

 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO ( check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt ).
 • Ben jij werkzaam in de zorg of het onderwijs? Dan komen wij graag in contact met jou!
 • Ben jij enthousiast en kan jij kinderen, ouders en collega's inspireren en ondersteunen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3421 – 3421
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAccountancy
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-pedagogisch-medewerker-buitenschoolse-opvang-bedum

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.