Bestuurslid GoeieBuurt 19-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Bestuurslid GoeieBuurt 19-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

GoeieBuurt

    • van Gogh: actieve wijkbewoner
    • Bewakingscamera's bij containers
    • Henke in beeld

Ben jij betrokken bij de buurt? Ben je geïnteresseerd in wijkontwikkeling? En zou je hier een steentje aan bij willen dragen? Dan zoeken we jou!

"Een goeie buur is beter dan een verre vriend".
Wij zijn GoeieBuurt, een coöperatie van actieve bewoners uit de Korrewegwijk en De Hoogte, opgericht in 2016.
Wij werken elke dag met veel plezier om onze wijken weer een beetje mooier te maken. Dat doen we door bewoners bij elkaar te brengen. Dat kan gaan om een goed gesprek, samen koken, maar ook elkaar helpen bij opvoeden en administratieve problemen. We werken met organisaties, de gemeente en bewoners aan meer groen in de wijk. We gaan langs de deuren, organiseren activiteiten en coördineren het Wijkfonds, waaruit bewoners geld krijgen om eigen projecten mogelijk te maken.

De dagelijkse leiding is in handen van de teamleider die zich, samen met 12 betaalde bewoners, dagelijks inzet voor de wijken. Het bestuur bestaat uit vier betrokken bestuursleden uit de wijk met ieder een eigen expertise. Het bestuur komt eens in de drie weken samen.
We zoeken naar een bewoner uit De Hoogte of de Korrewegwijk die kan ondersteunen bij algemene bestuurstaken zoals het vertegenwoordigen van de organisatie, het maken van beleid en bewaken van de financiën. Daarnaast verzorg je de agenda en de notulen van de besluiten en actiepunten. De werkzaamheden kosten gemiddeld 8 uur per maand. Bestuurlijke ervaring is een pré.
Ben je nieuwsgierig naar het bestuur en GoeieBuurt!? En wil je eens vrijblijvend kennismaken? Stuur een mail naar of bel .

Wil je meer weten over GoeieBuurt, heb je een hulpvraag, een leuk idee voor de wijk of wil je meedoen?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBestuurssecretaresse
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.goeiebuurt.nl/vacature-goeiebuurt-zoekt-algemeen-bestuurslid-onbezoldigd/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.