Vrijwilliger Voedselbank Het Hogeland 13-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Vrijwilliger Voedselbank Het Hogeland 13-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

 • Verantwoordelijk voor het schrijven en aanleveren teksten op bestuurlijk vlak voor de nieuwsbrief en website
 • Verantwoordelijk voor het notuleren van alle vergadering binnen Stichting huurdersorganisatie HEG
 • Draagt zorg voor de verspreiding van verslagen intern en extern
 • Houdt de inschrijving bij Kamer van Koophandel actueel
 • Neemt deel aan de bestuursvergaderingen
 • Het verstrekken van de vergaderstukken aan AB en AR
 • De secretaris kan bepaalde taken delegeren aan andere bestuursleden of leden van de AR
 • Vervangt de (vice) bij diens afwezigheid.

 • HO HEG, Verbindingsweg 8

Vrijwilliger voor VVV Bedum

VVV Bedum, de POORT naar Noord-Groningen, geeft informatie over toeristische uitstapjes, overnachtingsmogelijkheden en activiteiten in gemeente Bedum en de regio. Daarnaast organiseert VVV Bedum wandel- en fietstochten en kunnen belangstellende er terecht voor cadeaus. VVV Bedum, de POORT naar Noord-Groningen zoekt vrijwilligers voor het ontvangen van bezoekers.

De werkzaamheden zijn: bezoekers ontvangen, bezoekers informeren over toeristische activiteiten in en rond de gemeente Bedum, het verrichten van lichte administratieve en baliewerkzaamheden, verkopen van cadeaus, samen met collega-vrijwilligers wandel- en fietstochten organiseren en begeleiden van de fiets- en wandeltochten.

Het VVV in Bedum is woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag geopend van 14.00 tot 16.30 uur. U werkt samen met een collega-vrijwilliger. De werkdag en frequentie kan in overleg worden afgesproken. Bij afwezigheid kan men ook bellen naar

De Wereldwinkel promoot en draagt actief bij aan eerlijke handel. Respect voor mens en milieu, sociale werk- en leefomgeving, duurzame handelsrelaties en ondersteuning staat hierin centraal. Door de verkoop van authentieke producten in de Wereldwinkel verdienen de makers een geregeld inkomen. Zo worden ze in staat gesteld om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Wereldwinkel Bedum zoekt een algemeen bestuurslid. Het algemeen bestuurslid heeft zitting in het algemeen bestuur zonder vastgestelde bestuursfunctie. Het algemeen bestuurslid kan in overleg werkzaamheden op zich nemen. De werkzaamheden zijn: deelnemen aan de bestuursvergaderingen, meedenken en beslissen over het beleid tijdens de vergaderingen en indien nodig een ander bestuurslid ondersteunen bij de taken. De bestuursvergadering worden gemiddeld eens in de twee maanden gehouden in de avonduren.

afwisselende locatie in gemeente Bedum

Vrijwilliger voor Wereldwinkel Bedum

De Wereldwinkel promoot en draagt actief bij aan eerlijke handel. Respect voor mens en milieu, sociale werk- en leefomgeving, duurzame handelsrelaties en ondersteuning staat hierin centraal. Door de verkoop van authentieke producten in de Wereldwinkel verdienende makers een geregeld inkomen. Zo worden ze in staat gesteld om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Wereldwinkel Bedum zoekt vrijwilligers voor in de winkel.

De werkzaamheden zijn: klanten begroeten en te woord staan, artikelen verkopen, kassawerkzaamheden verrichten, cadeautjes inpakken en de winkel netjes houden.

Wereldwinkel Bedum is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

Maar het kan misschien nog wel 'n beetje leuker als jij ook mee wilt delen in ons plezier en ons succes!

"

Werken terwijl de heerlijke geur van versgebakken brood je omringt? Dat kan bij Proef Lokaal Bakkerij Rutgers!

Succes behaal je niet alleen, dat doe je samen. Wij hebben het geluk dat we dit mogen delen met onze klanten, die dagelijks ervoor zorgen dat we broden, banket en verse koffie en thee kunnen serveren. Om het kloppende hart van Baflo in stand te houden hebben we je hard nodig!


Als vrijwilliger houd je je onder andere bezig met de bevoorrading van de winkel als het schoonmaken van de gebruikte materialen en de wc's. Daarnaast ben je ook van harte welkom om samen met ons op de markt te staan.

Het gaat ons erom dat je energie krijgt van contact met onze klanten. Het sociale aspect is erg belangrijk. We zijn namelijk niet zomaar een bakkerij, we zijn een sociale ontmoetingsplek voor de mensen in Baflo en omstreken.


Je wordt onderdeel van een enthousiast team van bakkers, banketbakkers, winkeldames en veel toppers die net als jij vrijwilliger zijn in onze mooie winkel. Baflo is echter niet de enige plek waar je de klanten gaat verblijden met alle lekkernijen die we verkopen. We staan namelijk ook elke dinsdagmiddag op de markt in Winsum.

Bij ons zijn alle leeftijden welkom. Alle uren en dagen zijn bespreekbaar.

Ben je net zo enthousiast over deze mooie rol als wij zijn? Dan kijken we heel erg uit naar je komst. Bel gerust even naar of kom gezellig langs en vraag naar Anita, Annet, Paul of Geerd.

Door uitbreiding van het aantal evenementen zijn we op zoek naar nieuwe verkeersregelaars!

Kun jij het verkeer rondom evenementen in goede banen leiden?

Stichting 't Hogeland heeft een groot aantal vrijwilligers in haar bestand staan. Onze vrijwilligers zijn allemaal opgeleid tot evenementen verkeersregelaar. De stichting verhuurt tegen een kleine onkostenvergoeding verkeersregelaars uit naar evenementen op het Hogeland. Van buurtvereniging tot wandeltocht en muziekevenement: overal komt je onze mensen tegen.

Vacature Voedselbank Het Hogeland

De Voedselbank Het Hogeland (Winsum) zoekt MET SPOED

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en om werk te doen in een bruisende omgeving? Dan is een plek bij de cliënten administratie is voor jou. In een team van 65 vrijwilligers houd jij je bezig met de cliënten van de voedselbank. Inschrijven, uitschrijven en beschikbaar zijn voor vragen.

Taken en werkzaamheden

 • Contact met hulpverlenende instanties (Mensenwerk e.d.)

Vaardigheden en kwaliteiten

Informatie over de organisatie

Bij Voedselbank Het Hogeland werken ongeveer 65 vrijwilligers. In de hele gemeente wordt voedsel verstrekt aan inwoners (gezinnen, alleenstaanden) die dat tijdelijk nodig hebben en ervoor in aanmerking komen. Eén keer per 2 weken komen zij op dinsdag, dan wel op vrijdag naar onze Voedselbankwinkel, daarnaast kunnen ze wekelijks extra op woensdag komen winkelen. De tweede belangrijke taak van de Voedselbank is het tegengaan van voedselverspilling.

Wij vinden het belangrijk om de waardigheid en zelfredzaamheid van ieder mens centraal te stellen, zowel van de cliënten als van de vrijwilligers.

Kom gerust eens een kijkje nemen.

mail:

Meer lezen over onze mooie organisatie? Kijk op https://groningervoedseltuinen.nl/ en laat je inspireren door onze groene projecten.

Lijkt het jou leuk om samen met mevrouw af en toe op de zondag gezellig samen koffie te drinken en bij te kletsen?

Heb je wat tijd over om af en toe wat leuks te doen met mevrouw?

Je zorgt in overleg met het bestuur om de website up-to-date te houden, berichten op FB te plaatsen en schuift daarom met regelmaat aan bij een bestuursvergadering.

Vaardigheden en kwaliteiten

 • Kennis van- en ervaring met beheer en onderhoud website(s)
 • Kunnen werken met het MS Office 365 pakket
 • Affiniteit met de speelgoedbank en de doelgroep
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Computer, ICT en website, Bestuur

Je werkt mee aan de ondersteuning van ouders en kinderen die dit nodig hebben

Gemiddeld 4 uur per maand

Heb je interesse in de bovenstaande vrijwilligersfuncties, neem dan vrijblijvend contact met ons op via Detty Wiltjer. Emailadres: .

Word vrijwilliger bij Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland!

Bij Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland zijn we op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die het leuk vindt om afwisselende taken op zich te nemen!

Vind jij het onder andere leuk om administratief werk te doen en telefoontjes aan te nemen? Heb jij een groot organisatorisch vermogen om activiteiten en bijeenkomsten te organiseren met het team, en in contact te komen met vrijwilligersorganisaties en nieuwe potentiële vrijwilligers?

Neem dan contact met ons op via ! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die ongeveer 12 uur per week beschikbaar is. Bij 12 uren (of meer) kom je ook in aanmerking voor een vrijwilligersvergoeding.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)12 – 12
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl/vacatures/?sf_paged=6

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.