Consultant Hieroo 14-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Consultant Hieroo 14-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Senior Consultant Groningen

14 mei 2024

Wij zijn ; dé lokale consultant. Als consultant bij help je organisaties in het vergroten en verbeteren van hun positieve impact. De wereld veranderen, hier en nu. Dat is waar wij als consultants in onze eigen stad en regio iedere dag aan werken.

Voor onze locatie in Groningen zoeken wij een ondernemende en betrokken Senior Consultant. Als Senior Consultant krijg je de unieke kans om strategisch mee te denken en te ondersteunen bij de ontwikkeling van onze locatie in Groningen. Samen met de manager van de vestiging denk je mee aan het vormgeven van onze toekomst. Een uitdagende en ondernemende rol waarin we denken in kansen en mogelijkheden! Heb jij een aantoonbaar trackrecord als adviseur/consultant en ben jij gedreven om positieve impact te maken in Groningen? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen ?

Als Senior Consultant ziet je rol er als volgt uit:

 • Je adviseert op complexe (beleids)vraagstukken of leidt projecten/programma's bij (lokale) organisaties, bijvoorbeeld bij transformaties gericht op welzijn en brede welvaart of in transities rondom energie en duurzaamheid;
 • Je vervult een verbindende rol en aanjagende rol. Meestal spelen de opdrachten zich af binnen de grenzen van organisaties, waarbij we de organisatie willen uitdagen bewust te kijken en te handelen in relatie tot de leefomgeving waarin ze zich bevinden;
 • Je denkt graag mee over de ontwikkeling van de functie en de salesstrategie van de vestiging. Je zet je netwerk actief in om tot interessante opdrachten te komen bij klanten;
 • Je stimuleert en faciliteert samenwerkingen tussen partijen in complexe maatschappelijke vraagstukken;
 • Naast de opdrachten bij onze opdrachtgevers, speel je als consultant een actieve rol in de ontwikkeling van de vestiging. Pionieren zit in je bloed en je staat open voor het creëren van kansen en mogelijkheden. Dit doe je door actief bij te dragen aan uitbreiding en versteviging van ons lokale netwerk en door een mentorrol te vervullen voor onze junior collega's.

Wie zoeken wij?

 • Je bent gedreven om de wereld hier en nu te verbeteren. Die begint bij jezelf; we zijn dus ook benieuwd naar wat jij belangrijk vindt;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld organisatieadviseur en/of project-/programmamanager;
 • Je hebt een afgeronde WO- of HBO-opleiding;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en beschikt over creatieve vaardigheden;
 • Aantoonbare ervaring met impactmanagement is een pré;
 • Je hebt een sterk netwerk in de stad waarvoor je solliciteert en je beschikt over commerciële slagkracht om het klantportfolio uit te breiden;
 • Kennis en ervaring met Theory U, Power BI en datamanagement is een pré;
 • Heb je minder dan 5 jaar relevante werkervaring? Als je enthousiast bent gaan we graag in gesprek over andere mogelijkheden binnen onze vestiging.

Wat bieden wij je?

 • Focus op ontwikkeling: Er is binnen veel ruimte om je als professional en persoon sterk te ontwikkelen. We hebben een eigen University met een breed opleidingsaanbod. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Betrokken en ondernemende collega's: Een inspirerende en stimulerende werkomgeving met bevlogen en betrokken collega's. We gaan met plezier naar ons werk. We hebben oog voor elkaar en organiseren regelmatig momenten waarop we als team samen komen. Bijvoorbeeld tijdens een borrel of lunch. We vinden informeel samenzijn ook belangrijk en vanuit die drijfveer ontstaan er geregeld initiatieven om bijvoorbeeld samen te lunchen, borrelen, te hardlopen of te fietsen.
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid: Je richt je werk zoveel mogelijk in naar eigen wens en behoefte. We hebben aandacht voor een goede werk/ privé balans en hebben de mogelijkheid om 80% te werken.
 • Ruime vakantieregeling: Bij een volledig dienstverband bieden wij 30 vakantiedagen.
 • Vergoeding: Een bruto jaarsalaris van minimaal €65.000 op fulltime basis (inclusief vakantiegeld) vanaf 5 jaar werkervaring (bij meer werkervaring word je hoger ingeschaald), l aptop, telefoonabonnement en maandelijkse vergoeding voor jouw eigen mobiele telefoon (15 euro netto), een maandelijkse onkostenvergoeding en een eenmalige bijdrage van 150 euro voor het inrichten van een thuiswerkplek. Omdat wij wonen en werken in eigen stad en regio en duurzaamheid belangrijk vinden, kun je gebruik maken van een (elektrische) fiets. Voor als je wat verder moet reizen, krijg je een OV-kaart voor zakelijk reizen.
 • Pensioen : Een aantrekkelijke collectieve pensioenregeling.

Wie zijn wij?

Bij werken bevlogen consultants, die gedreven worden om iedere dag te werken aan duurzame maatschappelijke impact in eigen stad. Wij zijn betrokken . We kijken naar de wereld met een open blik, zijn positief kritisch en zoeken de grenzen op. Wij doen , zetten dingen in beweging en doen wat we zeggen. Wij denken vrij . Vrij denken, los van bepaalde standaarden of routines zorgen voor een frisse kijk. Ons ideaal is 'vandaag werken aan een betere stad van morgen'.

Binnen kennen we een open, informele cultuur waarin veel ruimte is voor professionele ontwikkeling, eigen inbreng en mooie ideeën! Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons dan ook centraal.

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Den Haag/Leiden, Groningen, Rotterdam en Utrecht. is onderdeel van SeederDeBoer. Binnen SeederDeBoer onderscheiden wij vijf adviesgroepen, te weten Business Transformatie, Performance Transformatie, Digitale Transformatie, Junior Consultants en . Iedere consultant heeft in één van deze adviesgroepen hun basis.

Bij SeederDeBoer en staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk verschillende perspectieven te kunnen brengen in onze opdrachten en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zien diversiteit als iets wat onze organisatie sterker maakt en waardoor we ook kwalitatief beter werk leveren. We zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng. Meer lezen over onze visie op diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid? Klikhier.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct via de solliciteerknop! Solliciteren kan tot en met 9 juni 2024.

We organiseren op vrijdag 31 mei van 16.00 tot 18.00 uur een Open Huis waar je met onze collega's kunt kennismaken en waar we een presentatie geven over wie we zijn, wat we doen en wat we zoeken in onze nieuwe collega! We vinden het leuk als je komt kennismaken, er staat natuurlijk een hapje en drankje voor je klaar. Meld je wel even aan via ons mailadres: of neem contact op met Kitty Teuben .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Consultant
Indicatie salaris (min – max]5015 – 5015
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hieroo.nl/vacatures/senior-consultant/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.