HR-Meewerkstage 050media 01-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. HR-Meewerkstage 050media 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Word jij onze nieuwste

HR stagiair(e)

32-40 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage vanaf september 2024 waarbij je de kneepjes van het HR-vak leert? En sta jij te popelen om vanaf de start veel verantwoordelijkheid te krijgen en je te ontwikkelen als HR professional? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen

  • Jij bent de go-to persoon voor alle HR-gerelateerde vragen van collega's. Of iemand nou aan je bureau komt of je belt of mailt, jij staat altijd paraat om je collega's verder te helpen!
  • Jij speelt een essentiële rol in het gehele wervings- en selectieproces. Van het schrijven van vacatures tot het screenen van cv's, het uitnodigen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken, jij bent erbij om het proces soepel te laten verlopen.
  • Wanneer een nieuwe collega aan boord komt, zorg jij voor een naadloze onboarding en een warm welkom. Dankzij jouw inzet heeft iedereen een vliegende start bij ons.
  • Jij waarborgt dat de personeelsadministratie perfect op orde is. Dit omvat onder andere het nauwkeurig bijhouden van personeelsdossiers, het opstellen van contracten en het verwerken van mutaties. Ook lever je ondersteuning bij de salarisadministratie.
  • Jij draagt bij aan het creëren van structuur binnen de HR-afdeling en zorgt daardoor voor verbeterde efficiëntie en slimmere werkwijzen.
  • Bovendien neem jij actief deel aan HR-projecten die gericht zijn op het verbeteren en verfijnen van ons HR-beleid, waardoor je bijdraagt aan een nog betere werkomgeving voor iedereen binnen 050media.

Kortom, jij gaat ons ondersteunen van A-Z op HR-gebied en je springt direct in de rol als volwaardig HR-medewerker.

Wij bieden

Je krijgt iedere maand 300 euro bruto stagevergoeding bij een 40-urige stageweek; Een veelzijdige stage waarin geen dag hetzelfde is en een omgeving waarbij je input gewaardeerd wordt; Continu leren en ontwikkelen door de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt; Genoeg ruimte voor 1 op 1 begeleiding en feedback; Flexibele werktijden (start 08.00-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Iedere dag genieten van een gratis lunch. Ook ligt er vers fruit, koffie, thee en cup a soup voor je klaar; Samen sporten met je collega's in onze eigen gym, waarbij er op iedere maandag om 17.15 uur een gratis personal training les gegeven wordt;

Jij hebt

Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf september 2024 en kijkt ernaar uit om te groeien als HR-professional; Je volgt een HBO opleiding in de richting van Human Resource Management; Tijdens je meewerkstage ga je 32- 40 uur meewerken; Je bent nieuwsgierig naar het HR-vak en je kijkt ernaar uit om je hierin te ontwikkelen; Je bent enthousiast, pro-actief en durft verantwoordelijkheid te nemen; Je steekt graag je handen uit je mouwen en zet een stapje extra; Je hebt een gestructureerde en nauwkeurige aanpak en beschikt over goede planningsvaardigheden; Je hebt een open houding en maakt makkelijk contact met anderen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.050media.nl/hr-meewerkstage-page/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.