Diabetesverpleegkundige Diabeter 27-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Diabetesverpleegkundige Diabeter 27-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij

Werken bij

  • orange image

Diabetesverpleegkundige (32 uur)

Voor onze locatie Groningen zijn wij op zoek naar een gediplomeerd diabetesverpleegkundige met als doelgroep (jong-)volwassenen met diabetes type 1.

Het betreft een afwisselende functie met uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken in een gedreven en ervaren diabetesteam, waar samenwerking en kwaliteit van zorg op de voorgrond staat. De kliniek ligt bovendien op ongeveer vijf minuten loopafstand van het centrum van Groningen en op zo'n 700 meter van het UMCG.

Kom jij ons team versterken?

Wat is Diabeter?

Diabeter is een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen en volwassenen met (vooral) type 1 diabetes. Onze missie luidt: 'Een toekomst zonder diabetescomplicaties'. We verlenen zorg op een manier die voor de patiënt prettig is zowel fysiek op locatie als digitaal via mail, beeldbellen en via Cloudcare.

Diabeter is in 2006 in Rotterdam opgericht door kinderartsen dr. Henk-Jan Aanstoot en dr. Henk Veeze. De behoefte aan een specialistisch behandelcentrum bleek ongekend groot. Inmiddels hebben we meer dan 3000 patiënten (kinderen én (jong)volwassenen) verdeeld over onze 4 vestigingen: Rotterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen. Diabeter is volop in beweging; naast zorg wordt onderzoek verricht, onderwijs gegeven en worden nieuwe technologieën geïmplementeerd. Zo hebben wij sinds september 2023 de deuren van onze nieuwe kliniek Diabeter Centrum Amsterdam geopend, ontstaan door een mooie samenwerking tussen het Amsterdam UMC en Diabeter.
Meer informatie over Diabeter vind je hier. Je kan ook een kijkje nemen binnen onze kliniek: Online kennismaken met Diabeter
Team Diabeter is multidisciplinair en bestaat uit artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten, medisch secretaresses, diëtisten en psychologen. Ben je benieuwd naar jouw toekomstige collega's? Kijk hier wie er werken
Ben jij wie we zoeken?

Geen dag is hetzelfde bij Diabeter. We zijn daarom op zoek naar een professionele, vriendelijke en flexibele collega die van aanpakken weet! Spreekt een op de patiënt gerichte zorg jou aan? Wil jij meedoen aan de ontwikkeling van onze moderne 'high tech' en persoonlijke 'high touch' diabeteszorg? Dan ben jij de aanvulling die wij zoeken voor ons team!

Bij Diabeter draag je als diabetesverpleegkundige, met jouw expertise, bij aan de begeleiding en behandeling van (jong-)volwassenen met diabetes. Wij doen dat op een hoog niveau en met een duidelijke missie, visie en zorginhoud. Je kernactiviteiten betreffen de diabetesbehandeling en omvatten advisering, coaching, educatie en motivatie van patiënten.

De kernactiviteiten vinden face to face plaats, maar je besteedt ook een groot deel van je tijd aan het geven van adviezen via de mail, de telefoon en door middel van videoconsulten. Het is om deze reden belangrijk dat je affiniteit hebt met het werken met de nieuwste 'technieken' op het gebied van diabetes.

Je carrière tot nu toe

Je hebt een diploma Diabetesverpleegkundige. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je over zeer goede communicatieve, sociale en didactische vaardigheden beschikt en gedreven bent.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een innovatieve organisatie. De salariëring en aanstelling is conform de Cao Ziekenhuizen, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een gediplomeerd diabetesverpleegkundige wordt ingeschaald in FWG 55.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Direct een vast contract;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Een gezellig team bestaande uit betrokken en professionele collega's;
  • Twee keer per jaar een Diabeterdag voor alle medewerkers. Ook organiseren we elk jaar een kerstborrel;
  • Een ruim intern scholingsaanbod waaronder gemiddeld zes keer per jaar een algemene scholingsmiddag en 3 toegespitst op diabetesverpleegkundigen;
  • Reiskostenvergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van een NS business kaart;
  • Mogelijkheden tot het ruilen van arbeidsvoorwaarden in het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (inclusief fietsplan).

Informatie en solliciteren

Je kunt solliciteren via www.werkenbijdiabeter.nl Sollicitaties die niet zijn voorzien van een motivatiebrief nemen we niet in behandeling.

Na een geslaagd eerste gesprek behoort een dagdeel meelopen tot de procedure en een tweede gesprek. Bij een positieve uitkomst ontvang je daarna een arbeidsvoorwaardenaanbod en kan er tot slot getekend worden.

Als diabetesverpleegkundige werk je met patiënten en vertrouwelijke gegevens. Om deze reden vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Over Diabeter

Diabeter is een zelfstandig behandelcentrum voor mensen met type 1 diabetes in alle leeftijden. Wij werken er elke dag hard aan om onze patiënten een toekomst zonder diabetescomplicaties te geven. We lopen voorop in het toepassen van nieuwe diabetestechnologieën.

Wil jij je verder ontwikkelen binnen onze innovatieve organisatie met een hoge patiënttevredenheid? Vind je het bovendien prettig om met vaste werktijden overdag te werken en geen avond- of nachtdiensten meer te hoeven draaien? Je vindt het allemaal bij ons.

Rotterdam

Blaak 6

3011 TA Rotterdam

Telefoon:

Amsterdam

Louwesweg 6

1066 EC Amsterdam

Telefoon:

Eindhoven

Fellenoord 330

5611 ZG Eindhoven

Telefoon:

Deventer

Mr. de Boerlaan 38b

7417 DB Deventer

Telefoon:

Groningen

Griffeweg 97

9723 DV Groningen

Telefoon:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDiabetesverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdiabeter.nl/nl/vacatures/groningen/diabetesverpleegkundige-32-uur-diab-grn-137/solliciteren

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.