Front-end Developer Convident 09-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Front-end Developer Convident 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij Convident

WordPress Front-end Developer

Convident is een ambitieus webbureau met online marketing services dat ruim 10 jaar bestaat. Vanuit ons kantoor in Groningen (met wereldwijd enkele remote specialisten) bouwen we aan een organisatie met 25 medewerkers. Ben jij een Nederlandssprekende, communicatief vaardige enthousiasteling die gedijt op klantinteractie en een diepgaand begrip heeft van Figma webdesigns en WordPress PHP-code? Convident zoekt jou! Solliciteer nu en word deel van ons gepassioneerde team.

32-40 uur per week

Één jaar of vast contract

Zo snel mogelijk

Groningen of werken op afstand

MBO, HBO of Universiteit

Wat wij van jou verwachten:

 • Ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-websites;
 • Vaardigheid in UX/UI-design;
 • Deskundigheid in grafische tools zoals Figma, Sketch en Photoshop;
 • Kennis van PHP, HTML5, CSS3 en Javascript/jQuery;
 • Enthousiasme voor klantinteractie en communicatie;
 • Nauwkeurige manier van werken met oog voor details;
 • Je houdt je kennis up-to-date en deelt graag nieuwe inzichten met de rest van het team;
 • Teamspeler met een gevoel van verantwoordelijkheid.

Nice to have:

 • Kennis van toegankelijkheid;
 • Vaardigheid om met GIT te werken.

Wat wij jou bieden:

Wij bieden een competitief salaris- en voordelenpakket, inclusief:

 • Een uitstekende werkplek met toegewijde collega's;
 • Trainingsmogelijkheden voor groei en ontwikkeling;
 • Tijd om deel te nemen aan sociale activiteiten;
 • Je eigen laptop (Windows/iOS);
 • 25 vakantiedagen per jaar voor voltijds dienstverband;
 • Vergoeding voor reiskosten en/of pensioenregeling in overleg;
 • Leuke teamuitjes die je niet wilt missen!

Dit is hoe jouw dag er bij ons uitziet:

Je komt om 8:30 uur op kantoor aan en begint de dag met een kort praatje met je collega's. Nadat je een kopje koffie of thee hebt gepakt, neem je deel aan de wekelijkse stand-up meeting met het team van ontwikkelaars. Samen bespreek je de voortgang van lopende projecten. Als front-end developer richt jij je met name op gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker. Vervolgens ga je verder met het ontwerpen en bouwen van een website en webshop in WordPress om het creatieve team te ondersteunen. Je stroom aan creatieve ideeën stelt je in staat om concepten te vertalen naar passende digitale oplossingen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

12:30 uur - De tijd vliegt en het is al lunchpauze. Ga je liever een stukje wandelen met je collega's of geniet je vandaag van wat frisse lucht op ons terras?

In de middag heb je twee geplande klantvergaderingen om de laatste aanpassingen te bespreken vóór de lancering van een website. Jouw doel is om een eindproduct af te leveren dat indruk maakt op onze klanten. Wat je bijzonder waardeert in jouw rol, is dat je in een allround capaciteit werkt, van concept en UI/UX-design tot WordPress PHP-ontwikkeling. De werkdag eindigt om 17:00 uur, misschien heb je al plannen gemaakt voor een borrel na het werk, dus geniet ervan!

Over Convident

Convident is de specialist in online succes voor ambitieuze organisaties. We ontwerpen en ontwikkelen WordPress websites en webshops, volledig geoptimaliseerd door resultaatgerichte online marketing campagnes. Dat is waar we goed in zijn! Ons speelveld is wereldwijd een zeer snelle groeimarkt met enorme kansen. Convident bedient klanten die actief zijn in meer dan 20 verschillende landen en het team is dan ook erg internationaal. Zo hebben we collega's uit Nederland, Duitsland, Egypte, Oekraïne, Slowakije, Bulgarije, Colombia en de Pakistan. Wij werken graag aan de frontlinie van online marketing en WordPress development en zijn continu bezig met verbeteren en vernieuwen. Solliciteer als jij je herkend in de volgende kernwaarden!

Ready for boarding?

Kan jij niet wachten om in de rol van Front-end developer te starten bij Convident? Wil je liever eerst langskomen voor een kennismaking of een dagje meelopen? We bespreken de opties graag met je!

Solliciteren als WordPress Front-end Developer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFront-end Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.convident.nl/vacature/front-end-developer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.