HR-Adviseur Leyhoeve Exploitatie 07-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. HR-Adviseur Leyhoeve Exploitatie 07-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over De Leyhoeve

Woonlandschap de Leyhoeve is een innovatief woonconcept voor 55-plussers. Momenteel hebben wij twee vestigingen: in Tilburg (geopend in 2016) en Groningen (geopend in 2018). Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan reguliere huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ook beschikt De Leyhoeve over zorgvleugels waar intensieve zorg geleverd wordt aan bewoners met (met name) een vorm van dementie, maar ook met somatische ziektebeelden. Een aangename omgeving waar mensen - ook als zij ouder worden - ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is thuiszorg, dagbesteding of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, en met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren. Kortom: Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een (complexe) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? Iedereen is van harte welkom! Woonlandschap de Leyhoeve: Samen aangenaam oud worden.

Jouw team

Je komt te werken in heel fijn en leuk team dat straks bestaat uit 6 collega's: een HR-manager, een HR-adviseur, een HR-assistent, een adviseur leren & ontwikkelen en een . Het HR-team werkt vanuit Leyhoeve Holding aan het werkgeluk van alle collega's in de diverse werkmaatschappijen (Leyhoeve Zorg, Leyhoeve Exploitatie Horeca en Leyhoeve Holding) die samen het woonlandschap vormen. Omdat Leyhoeve Zorg qua aantallen medewerkers de grootste werkmaatschappij vormt, ligt hier het zwaartepunt van je werkzaamheden.

Vertrouwen, elkaar helpen als dat nodig is, gezelligheid, positiviteit en humor vinden we als team heel belangrijk en vormen dan ook de basis voor onze samenwerking. Omdat De Leyhoeve als organisatie nog vrij jong is, zijn we als HR-team op sommige vlakken nog echt aan het bouwen en professionaliseren. In jouw rol als HR Adviseur ligt voor jou dan ook een mooie kans om daar een waardevolle bijdrage aan te leveren.

Momenteel reist onze HR-manager veelvuldig op en neer van Oisterwijk naar Groningen. Nu is echter de wens ontstaan om een HR-adviseur op locatie te hebben. Jouw standplaats is daarom Groningen. En hoewel de rest van het HR-team standplaats Oisterwijk of Tilburg heeft, zijn zij natuurlijk digitaal altijd dichtbij en blijven zij met enige regelmaat naar Groningen reizen. Ook zijn er maandelijks gezamenlijke HR-overleggen, waarbij jij voornamelijk online aansluit (wel zo efficiënt). En eens per kwartaal reis jij af naar het zuiden om live aan te sluiten bij het HR-kwartaaloverleg op locatie Oisterwijk. Hierdoor hebben we er alle vertrouwen in dat je je écht onderdeel voelt van het team. Want dát vinden we natuurlijk heel belangrijk!

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van het management en de teamleiders van Zorg en Exploitatie/Horeca op locatie Groningen over allerhande (complexe) personele vraagstukken. Je bent een stevige gespreks- en sparringpartner en ondersteunt en coacht hen bij de gespreksvoering met medewerkers. Tevens kunnen ze binnen diverse HR gerelateerde thema's rekenen op jouw gevraagde en ongevraagde advies. Daarnaast bewaak je mede de voortgang in ziekteverzuimtrajecten. Je zorgt er samen met de leidinggevenden voor dat deze trajecten soepel verlopen en dat de benodigde acties worden ondernomen om het verzuim te beperken. Uiteraard stuur je ook sterk op verzuimpreventie. Ook medewerkers kunnen natuurlijk altijd bij jou terecht voor advies, algemene vragen en ontwikkelvragen.

Binnen ons HR-team worden er een aantal organisatiebrede projecten verdeeld op basis van ruimte, interesses en kwaliteiten. Naast het uitrollen van deze projecten, zorg je er ook voor dat deze worden geborgd binnen de organisatie. Voorbeelden van projecten die wij als HR-team op de agenda hebben staan óf die we in de komende jaren graag willen oppakken, zijn leiderschap, functiehuizen, teamontwikkeling, ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden, medewerkersreis (employee experience), de jaarlijkse evaluatiecyclus (performance management), duurzame inzetbaarheid en levensfasebewust beleid. Verder volg je wettelijke wijzigingen op de voet en zorg je er mede voor dat processen hierop worden aangepast. Tevens draag jij als HR-adviseur bij aan een foutloze salarisverwerking door ervoor te zorgen dat mutaties op tijd worden aangeleverd. In sommige gevallen neem je deel aan selectiegesprekken en/of arbeidsvoorwaardengesprekken tijdens het wervingsproces. Tot slot ben je, samen met de , een belangrijke schakel in het begeleiden van 'Warm Welkombijeenkomsten' (onboarding) voor nieuwe medewerkers op locatie Groningen.

Wat vragen we van jou?

Je hebt ervaring in het zelfstandig en proactief adviseren en coachen van management en leidinggevenden bij diverse HR-gerelateerde onderwerpen. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk, daadkrachtig, diplomatiek en integer. In de situaties waarin om jouw advies wordt gevraagd of waarin je ongevraagd advies geeft, denk jij altijd op een onpartijdige, proactieve en constructieve manier mee. Dat doe je door écht te luisteren, je in te leven in de situatie van zowel de leidinggevende als de medewerker én door de juiste vragen te stellen. In de adviezen die je geeft heb je altijd oog voor de mens, maar ben je wél duidelijk. En ook het organisatiebelang houd je daarbij altijd in het oog. Het leven (en je werk) bekijk je doorgaans van de zonnige kant en natuurlijk ben je ook die fijne collega die hard kan werken, maar die op zijn tijd ook van een lolletje houdt. Net als wij! Daarnaast:

 • Heb je bij voorkeur een hbo-opleiding in de richting van HRM óf heb je dit niveau door ervaring verkregen.
 • Heb je ervaring in een zelfstandige en vergelijkbare HR-functie.
 • Heb je ervaring met verzuimbegeleiding en -preventie, waarbij we je goed ondersteunen met de hulp van onze arbodienst.
 • Schakel je moeiteloos tussen verschillende Cao's (VVT en Horeca).
 • Worden we heel blij als je kennis hebt van AFAS HR.
 • Is het een hele grote pré als je ervaring hebt in de zorgsector. Heb je (ook) ervaring binnen de VVT-sector, dan springen we helemaal een gat in de lucht.
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie.
 • Een superleuk team! Dat geldt zowel voor het HR-team als voor de teams op locatie. Veel vrijheid in de invulling van je functie en ruimte voor groei in jouw kennis en verantwoordelijkheden.
 • De kans om samen met ons te bouwen en een mooie bijdrage te leveren aan onze groeiende en enthousiaste organisatie.
 • Een laagdrempelige cultuur met fijne en betrokken collega's.
 • Een plek waar jouw ideeën en initiatieven erg worden gewaardeerd.
 • Om te beginnen een jaarcontract. Wél met de nadrukkelijke wens om dat uiteindelijk om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 24 uur per week.
 • Je komt in dienst bij Leyhoeve Holding. De holding valt niet onder een cao.
 • Een salaris bij aanvang dat, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, ligt tussen de € 3.900,- en € 4.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • 25 verlofdagen op fulltime basis.
 • Mogelijkheid (op termijn) voor een elektrische leasefiets.
 • Hoewel we het erg belangrijk vinden dat je het overgrote deel van je werktijd zichtbaar aanwezig bent op locatie, bieden we mogelijkheid om, in afstemming met ons als team en je collega's op locatie, deels vanuit huis te werken.
 • Je standplaats is locatie Groningen. Daarnaast ben je eens per kwartaal op ons hoofdkantoor in Oisterwijk voor overleg.

Enthousiast?

Reageren kan tot en met 23 mei 2024. Het streven is om de procedure vóór 1 juni af te ronden.

Tot snel!

Delen:

Woonlandschap de Leyhoeve Groningen
Helperpark 258-L | 9723 ZA Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3900 – 4800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.leyhoeve.nl/groningen/vacatures/hr-adviseur-groningen-24-uur-per-week-1079034/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.